Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'tražim pravu priliku'

Chicharito na terenu ne može protiv Ronalda, ali izvan njega može – oteo mu djevojku

Javier Hernandez
Foto: Reuters/PIXSELL
30.03.2015.
u 10:55

"Moja situacija frustrira. Dajem sve od sebe na treningu, ali prilike koje dobivam su minimalne."

Javier Hernandez imao je uspješan vikend, napadač Reala donio je pobjedu Meksiku protiv Ekvadora u prijateljskoj utakmici. Bio je to njegov 39 gol za reprezentaciju, a za razliku od Meksika, gdje je član udarne postave, Chicharito u klubu igra malo ili gotovo ništa.  

Ove sezone zabio je ukupno četiri gola za Real, a nastupio je u 20 utakmica, dobivajući mrvice minutaže. Ukupno je na terenu proveo tek 590 minuta.

– Moja situacija frustrira. Dajem sve od sebe na treningu, ali prilike koje dobivam su minimalne. Nisam važan dio momčadi i zato je moje samopouzdanje na dnu – kazao je Chicharito koji je prošlog ljeta u Real stigao iz Manchester Uniteda.

Meksički napadač samo traži pravu priliku, koju rijetko dobiva uz Cristiana Ronalda, Garetha Balea i Karima Benzeme. Kad već ne igra, Chicharito se istaknuo u izvannogometnim aktivnostima. Društvene mreže bruje o tome kako je Chicharito preoteo novu Ronaldovu djevojku, novinarku Luciju Villalon.

– Posljednje dvije sezone bile su frustrirajuće. Samo tražim pravu priliku – izjavio je Chicharito. Očito ju je dobio – izvan terena.

>> Hernandez mora što prije pobjeći iz Manchester Uniteda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije