Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer rekorda

Jardim: Ključan trenutak utakmice bio je promašeni jedanaesterac

Falcao
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.02.2017.
u 23:54

City je drugi put u povijesti natjecanja zabio pet, prvi put su to uspjeli u studenom 2013. protiv CSKA (pobjeda 5:2). Monaco je pak prvi put u povijesti primio pet golova u Kupu/ligi prvaka

Nikad u nijednoj prvoj utakmici nokaut faze Lige prvaka nije palo osam golova - do večeras. A da bude srušen rekord pobrinuli su se Manchester City i Monaco, a više su razloga za slavlje imali građani koji su dobili 5:3. City je večeras stigao do 203. gola u Europi, a jubilarni 200. zabio je Agüero.

- Puno se toga dogodilo večeras, no mi smo sretni. Svi su odigrali sjajno, a ovo će nam pomoći u budućnosti. Monaco ima više iskustva od nas u ovakvim utakmicama, a mi moramo učiti i napredovati. U Monte Carlu je sve moguće, moramo zabiti - rekao je Cityjev menadžer Pep Guardiola, piše Goal.

- Utakmica je pokazala zašto su prvi u ligi. Rezultat je ok, moglo je bolje, ali i gore - dodao je Guardiola.

Zanimljivo, City je drugi put u povijesti natjecanja zabio pet, prvi put su to uspjeli u studenom 2013. protiv CSKA (pobjeda 5:2). Monaco je pak prvi put u povijesti primio pet golova u Kupu/ligi prvaka. No, za utjehu im ostaje da su trenutno najefikasnija momčad ove sezone u Europi, zabili su 110. golova.

- Ovo je vjerojatno najbolja utakmica u Ligi prvaka ove sezone. Odlično za navijače, siguran sam da su uživali. Monaco je igrao dobro i čestitam igračima. Napravili smo male pogreške u obrani, a mislim da je ključan bio promašeni jedanaesterac kojim bi otišli na 3:1 - rekao je trener Monaca Leonardo Jardim.

Kod gostiju je dva gola zabio Falcao, a upravo je te brojke ostvario u 15 utakmica u dresu Manchester Uniteda. No, Kolumbijac je promašio i jedanaesterac, međutim to protiv Cityja nije ništa čudno jer njihovi vratari zaustavili su pet posljednjih kaznenih udaraca.

- Falcao je sjajan igrač i to je pokazao, iako mu u Engleskoj nije bilo lako. Pred nama je još 90 minuta, daleko je ovo od gotovog - završio je trener momčadi iz Kneževine.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:21 22.02.2017.

Guardiola nije "menadžer" iliti kako bismo mi Hrvati rekli upravitelj Manchester Citty-a. On je samo trener, od titule upravitelja udaljen je svjetlosnim godinama. Ako po nicemu drugom, onda po svom financijskom hendikepu, jer iako je za prosjecnog covjeka relativno bogat, za tu titulu je obicni prosjak.

DI
dinibi
05:53 22.02.2017.

5:3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije