Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci pogriješili

JAR pobijedio Španjolsku, Fifa poništila utakmicu

Brazil Španjolska (1)
Foto: Reuters/Pixsell
21.11.2013.
u 13:28

JAR će izgubiti i bodove na Fifinoj ljestvici koje je dobio na temelju te vrijedne pobjede

Krovna nogometna organizacija Fifa utakmicu JAR-a i Španjolske proglasila je nevažećom. Takva odluka donesena je zbog toga što je na tom susretu korišten prekomjeran broj zamjena.

Zanimljivo, pogrešku je učinila Španjolska koja je napravila sedam zamjena, a dozvoljeno je samo šest. Naime, u 81. minuti ozlijedio se vratar Victor Valdes, a Vicente del Bosque je uveo Reinu. Suci su dozvolili zamjenu, ali nakon utakmice reagirala je Fifa.

Iako se radilo samo o prijateljskoj utakmici, JAR-u, koji je pobijedio 1:0, sigurno je to važna stvar. Jer, osim što se neće moći pohvaliti da su zaista pobijedili europskog i svjetskog prvaka, izgubit će i bodove na Fifinoj ljestvici koje je dobio na temelju te vrijedne pobjede.

Ključne riječi

Komentara 2

CA
Cafa
13:41 21.11.2013.

Katalonski štakori. Opet osvajaju prvenstvo, ako ne na terenu onda će se malo pripomoći nekim penalom ili kartonom, suptilno. Španjolska, Francuska i Portugal - da ne spominjem Barcelonu - su samo ove godine već dobili toliko pomoći da i ne mogu biti neuspješni.

SM
siki_miki
14:02 21.11.2013.

Koja pljacka, ako je Spanjolska napravila pogresku, utakmicu treba registrirati s 3:0 za JAR. Nadam se da ce se ostecena strana zaliti do kraja. Ti katalonski prevaranti zasticeni su maksimalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije