Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA KOLJENA

Rodriguez: Zabrinut sam za Modrića, Ancelotti: Vjerujem da će igrati već u srijedu

Modrić
Foto: Printscreen Youtube
18.04.2015.
u 22:59

- Zabrinut sam za Modrića. Nadam se da će se oporaviti i igrati u Ligi prvaka. On nam donosi kvalitetu i jako puno znači - rekao je Rodriguez.

Luka Modrić zbog ozljede ligamenata desnog koljena morao je napustiti utakmicu s Malagom. Prve prognoze nisu dobre jer, kako piše španjolski As, veznjak Real Madrida mogao biti pauzirati šest tjedana što znači bi za njega sezona bila gotova.

Bio bi to velik udarac za Real Madrid i trenera Carla Ancelottija koji nije htio puno pričati o Modrićevoj ozljedi.

- Modrić je imao problem s koljenom, kao i Gareth Bale. Obojica će morati na dodatne pretrage, ali vjerujemo da će igrati u srijedu (protiv Atletica u Ligi prvaka) - rekao je Ancelotti.

I James Rodriguez, strijelac protiv Malage, se nada da će sve biti u redu.

- Zabrinut sam za Modrića. Nadam se da će se oporaviti i igrati u Ligi prvaka. On nam donosi kvalitetu i jako puno znači - rekao je Rodriguez.

Modrić je ove sezone pretrpio već jednu tešku ozljedu. U utakmici Italije i Hrvatske mu je nastradalo hvatišta mišića lijeve natkoljenice zbog čega je pauzirao gotovo četiri mjeseca. Neće valjda opet morati na oporavak...

Komentara 13

DI
dinamojavolim1
23:49 18.04.2015.

luka kralju nadam se da nije nista ozbiljno

Avatar jebb
jebb
02:37 19.04.2015.

Od "najgoreg pojacanja" do jednog od glavnih igraca Real Madrida dug je put. Luka ga je prosao za vrlo kratko vrijeme. Bravo!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
02:40 19.04.2015.

Luka vjerojatno nije teza ozljeda!Drz se Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije