Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslao jasnu poruku

Španjolci otkrili pobunu u Realu! Modrić predvodnik Benitezova klana

Modrić
Foto: Reuters
1/6
28.11.2015.
u 08:59

"Kroos i Modrić razumiju filozofiju trenera i brane ga. Luka mu je postao desna ruka i izvan terena, a suigračima je nakon poraza od Barcelone poručio da moraju igrati kao momčad i boriti se

Trener Reala Rafa Benitez prolazi kroz teško razdoblje. Iako je stigao na početku sezone, već sada se naveliko piše o njegovoj smjeni. Navijači nisu zadovoljni njegovim radom i željeli bida ga Florentino Perez smjeni, ali predsjednik kluba nakon poraza od Barcelone javno je stao na njegovu stranu i podržao ga.

Međutim, mediji sve češće pišu kako su mu igrači okrenuli leđa, da ga glavne zvijezde ne podržavaju. Španjolski Sport u svojoj je analizi stanja u svlačionici napisao kako su se igrači podijelili oko Beniteza, a kao njegove najveće kritičare izdvaja Sergija Ramosa i Jamesa Rodrigueza.

"Sergio Ramos i James vode najveću bitku protiv trenera i zbog toga bi mogli biti u njegovoj nemilosti. U najgoroj situaciji je kolumbijski nogometaš s čijim nastupima, a posebno stavom, Rafa Benitez nije zadovoljan. James, pak, koristi svaku priliku da ga kritizira."

No, tvrdi se kako nisu svi igrači okrenuli leđa treneru, najviše ga brane Toni Kroos i Luka Modrić.

"Kroos i Modrić razumiju filozofiju trenera i brane ga. Luka mu je postao desna ruka i izvan terena, a suigračima je nakon poraza od Barcelone poručio da moraju igrati kao momčad i boriti se jer tada su jako dobri", piše Sport.

Podsjetimo, Ramos je bio jedan od vođa bune protiv Mourinha, a Modrić je i tada stao uz trenera što mu Portugalac nikada nije zaboravio pa se nakon odlaska nekoliko puta pohvalno izrazio o njemu, a volio bi ga i dovesti u Chelsea.

>>Radomir Antić ekskluzivno: Modrić i Kovačić su Benitezove žrtve! Tu nešto ozbiljno ne štima...

>>Madridski Real već traži novog trenera, zvali su Pepa Guardiolu

Komentara 17

Avatar poglavito
poglavito
09:11 28.11.2015.

Modrić je pošten čovjek .

Avatar poljicanin
poljicanin
10:04 28.11.2015.

Za Real je najbolje prodati Ronalda i ubrzo će zaigrati kao momčad.

LU
lukateli1
10:42 28.11.2015.

Lukatelija za predsjednika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije