Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamal Sharbini:

'Dio Armade mrzi Anasa, a nije istina da pije i kocka'

Anas Sharbini
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
30.11.2015.
u 19:45

Anas je svjestan svoje pogreške, ali zar se zbog jednog krivog koraka zaboravljaju sve dobre stvari, pita se veznjakov otac.

Anas Sharbini na udaru je dijela Armade, navijača Rijeke koji su mu zamjerili što je odbio putovati u Osijek prosvjedujući što ga trener Matjaž Kek nije uvrstio u početnu postavu. Zbog toga je ostao bez kapetanske trake, a platio je i kaznu. Spomenuti pripadnici Armade na utakmici s Istrom izvjesili su transparen na kojem je pisalo 'Kocka i cuga važniji su ti od kluba'.

- Nije to ništa novo, jedan dio navijača Rijeke ne želi mu oprostiti što je otišao u Hajduk i oni ga ne žele u Rijeci. Ne zanima ih što je i koliko Anas dao Rijeci na terenu, ne zanima ih je što je klub spašen novcem koji je Hajduk platio na ime njegove odštete. Oni ga mrze i tu se ništa ne mijenja - rekao je Anasov otac Jamal Sharbini za 24sata i dodao:

- Anas je najsretniji kod kuće, najbolje partije pružio je u dresu Rijeke, on i Močinić su praktično jedini domaći igrači, no nekima ni to očito nije dovoljno. Dobro poznajem svojeg sina, naravno da i on ima mana, kao i svi, ali ako mu se nešto b je to da ne voli Rijeku, da kocka i da pije. Anas je svjestan svoje pogreške, ali zar se zbog jednog krivog koraka zaboravljaju sve dobre stvari?!

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Sharbini: Shvaćam da sam napravio veliku pogrešku i prihvaćam kaznu

Komentara 6

Avatar kvaternik
kvaternik
23:13 30.11.2015.

riječki muđahedini

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:01 01.12.2015.

Dio Armade ne mrzi Anasa, a nije istina da pije i kocka jer kada nije na treningu izključivo se drogira sa thompsonovom muzikom i dokazuje da je za sramotu spreman.

HH
helgin@hogar
22:40 30.11.2015.

ma daaa, armada mu zamjerila odlazak u hajduk, ne baljezgaj stari i zvekni svojoj zlatnoj koki dva tri samara da se sredi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije