Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovrenu 90 minuta

Jagielka šokirao Liverpool u sudačkoj nadoknadi i zabio za remi

Liverpool - Everton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.09.2014.
u 15:53

Dejan Lovren odigrao je svoj prvi gradski derbi protiv Evertona i bio vrlo dobar. U prvom dijelu imao je ključno "čišćenje" kad je uklizao ispred Lukakua i spriječio siguran pogodak

U 223. "Merseyside derbiju" Liverpool je remizirao s Evertonom, završilo je 1:1. Bio je to 68. neodlučeni rezultat u susretima ovih gradskih rivala. Pogodak za Liverpool postigao je Steven Gerrard u 65. minuti, dok je u sudačkoj nadoknadi izjednačio Jagielka.

'Redsi' su bili bolja momčad, prijetili su sa svih strana, ali vratar Evertona Howard bio je odličan na golu. Momčad Brendana Rodgersa uputila je čak 25 udarca prema golu, od čega devet u okvir, a samo jedna je završila u mreži. Everton je, pak, 11 puta pucao, pet puta u okvir.

Ključni trenuci utakmice dogodili su se u drugom poluvremenu, u 65. minuti Liverpool je imao slobodan udarac na 25 metara od gola. Loptu je uzeo Steven Gerrard i sjajnim udarcem bacio navijače u delirij. Samo dvije minute kasnije Sterling je pripremio odličnu priliku za Balotellija, ali je talijanski napadač s nekoliko metara pogodio gredu.

Liverpool je tada preuzeo kontrolu utakmice, a kad su svi već čekali kraj, Everton je izjednačio. Nakon ubačaja s lijeve strane Lovren je glavom izbacio loptu, ona je došla na noge Jagielki koji topovskim udarcem iz daljine para mrežu Mignoleta.

Dejan Lovren odigrao je svoj prvi gradski derbi protiv Evertona i bio vrlo dobar. U prvom dijelu imao je ključno "čišćenje" kad je uklizao ispred Lukakua i spriječio siguran pogodak. Dodajmo kako je Gerrardov pogodak bio njegov deveti u gradskim derbijima, što je više od bilo kojeg drugog igrača, Od toga je sedam zabio na Anfieldu. A Liverpoolu je ovo prvi puta u povijesti da je neporažen od Evertona u 15 uzastopnih domaćih utakmica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije