Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVJETNICA SLOKOVIĆ:

Mamić će se vratiti u Hrvatsku čim se to od njega zatraži

Mamić istraga
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
02.07.2015.
u 17:32

– Pretraga je pri kraju. On će doći kada se od njega zatraži da vrati. Za sada to nitko nije zatražio. Možda će se vratiti prije nedjelje ako se to od njega zatraži – rekla je Sloković

Istražitelji PNUSKOK-a su oko 17 sati s kutijama punim dokumentacije napustili su kuću Zdravka Mamića na Tuškancu. Prije toga njegova odvjetnica Jadranka Sloković poručila je da će se izvršni predsjednik Dinama vratiti u nedjelju u Hrvatsku ako se od njega ne zatraži drukčije.

– Pretraga je pri kraju. On će doći kada se od njega zatraži da vrati. Za sada to nitko nije zatražio. Možda će se vratiti prije nedjelje ako se to od njega zatraži – rekla je Sloković.

Podsjetimo, Mamić je u Sloveniji na pripremama s Dinamom. Na konferenciji za medije rekao je da se odmah želio vratiti, no odvjetnica mu je poručila da to ne treba učiniti.

>> Počet ću se baviti politikom, mogao bih biti predsjednik ili premijer

>> Željko Jovanović kolegama u Saboru ponosno pokazivao Večernjakovu vijest o Mamićima

>> Policija pretražuje kuće braće Mamić zbog utaje poreza: 'Ne mislite valjda da će bježati?'

>> Podrška Mamiću: 'Zdravko, mi te volimo'

Komentara 44

DU
Deleted user
17:54 02.07.2015.

Ha ha ha ha ha......sad kad je vlada odbila Visia Croatika model za kupnju Imunnološkog zavoda jer prodajom njima ne bi pojedinci u vladi preko desetke filtera kapitalizirali svoj dio u prodaji od već davno poznatog kupca kojega će mo saznati uskoro....ha ha ha ha,,,ide tema za zamagljivanje....i manipulaciju u sklopu predizbornog američkog PR show-a, Amer kad je došao kao savjetnik Milanoviću u RH....ostao je oduševljen kojim sve alatima moze baratati u ovoj "demokraciji" toga u americi nema......potkupljenih novinara..sudaca...cijelog ministarstva "el militia"....blago poput zemljica latinske amerike ili indijskog podkontinenta...ha ha ha

DU
Deleted user
18:15 02.07.2015.

Maminjo trebao si kao Jezic financirati kampanju Josipovicu i Hajduku pustiti jedno prvenstvo

LA
LANA555
17:57 02.07.2015.

Slokovicka brani samo bogatune.Blago njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije