Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko se branio

Sloković: Ovo je politički postupak s ciljem eliminacije braće Mamić

Jadranka Sloković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/8
04.07.2015.
u 21:03

Dodala je i da je policija znala gdje je Mamić, te su iz Slovenije krenuli kada su doznali za poziv te da ih je policija zaustavila na granici.

Zdravko Mamić ispitan je na USKOK-u poslije čega je, kao i njegov brat Zoran, prevezen na zagrebačke Oranice gdje će prespavati u policijskom pritvoru. 

Njegova odvjetnica Jadranka Sloković kazala je da je Zdravko Mamić iznio vrlo opširnu obranu u kojoj je porekao sve za što ga se tereti. Kazala je da po njezinom mišljenju ovdje riječ o malicioznom postupku u kojem se na pogrešan način iščitava dokumentacija o nogometnim transferima. Rekla je i da je s druge strane ovdje riječ i o političkom postupku kojem je cilj eliminirati Zdravka i Zorana Mamića. 

Dodala je i da je policija znala gdje je Mamić, te su iz Slovenije krenuli kada su doznali za poziv te da ih je policija zaustavila na granici. Ponovila je Mamićeve riječi od prije neki dan da ministar Ostojić ne govori istinu kada kaže da je Mamića proteklih dana zvala na obavijesni razgovor. Zoran i Zdravko Mamić sutra tijekom dana trebali bi biti dovedeni pred suca istrage, a Sloković se nada da USKOK neće ustrajati u zahtjevu da im se istražni zatvor odredi zbog opasnosti od bijega. Upitana hoće li Mamić nuditi jamčevinu kazala je da će o tome odlučiti nakon što vide što USKOK predlaže.

>>Evo što nakon ispitivanja kaže Mamićev odvjetnik Prodanović: 'Stvara se histerična atmosfera'

>>Da postoji moral, pa Mamića već ne bi bilo

>>Mamić: Prezirem kriminalce i ljude koji ne plaćaju porez

Komentara 187

DU
Deleted user
21:33 04.07.2015.

Ako ovo nije politički postupak,zašto se onda u saboru pojedini zastupnici naslađuju progonu braće Mamić?Politika nema ništa sa tim,ali se raduje,kako to?Ali dobro,može i tako,samo onda se moraju i hapšenju Perkovića naslađivati,da bi im se vjerovalo.Izdala ih je reakcija,nisu se mogli suzdržati.Ovo je politički progon koji se vodi sa vrha vlasti,to i djeca znaju.Možda je Mamić i kriv,ali progon je prije svega politički.

DU
Deleted user
21:36 04.07.2015.

U ovom sustavu u kojem se policija, i privatna milicija Ostojića obračunava s Mamićima - ne bi me iznenadilo da i Zoran i Zdravko preko noći "iznenada umru"! To je gotovo pa standardni rukopis udbe - ništa drugo. Umjesto da se istinski, ti isti pozabave štetom od više nego tri milijarde kuna koju je milanović namjerno nanjeo Hrvatskoj pri kriminalnoj prodaji Croatia osiguranja.-

Avatar guza guzic
guza guzic
21:37 04.07.2015.

politicko nego kakvo to zna svako neznaju kako drugacije da uniste nogometni savez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije