Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljanje

Ja sam Mandžukić, a ne Costa. O Pepu ne želim...

Mario mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
24.07.2014.
u 22:30

Iker Casillas dogovorio je sve s Arsenalom, sada samo Real treba prihvatiti ponuđenu odštetu. Lampard je pak od jučer član NY Cityja

Hrvatski napadač Mario Mandžukić i službeno je predstavljen navijačima Atletico Madrida. Španjolski prvak predstavio ga je na Vicente Calderonu. Obukao je broj devet i smješkao se brojnim fotografima, novinarima i navijačima. Zanimljivo, Mandžukić je već odigrao prve minute u dresu španjolskog prvaka, i to pola sata protiv Numancije u srijedu. A na predstavljanju je za početak rekao:

– Vrlo sam sretan što sam postao članom španjolskog prvaka, što dolazim u pobjedničku momčad. Zahvaljujem svima u Atleticu na lijepo dobrodošlici, mogu poručiti da ću dati sve od sebe u dresu ovoga kluba.

Hrvatski napadač doveden je kao zamjena za Diega Costu, pa je morao odgovoriti na pitanje o novom napadaču Chelsea.

– Diego Costa je Diego Costa, ja sam Mario Mandžukić. Svatko ima svoj stil – odriješit je bio Mandžo.

Upitali su španjolski novinari Mandžu i da prokomentira odnos s trenerom Bayerna Pepom Guardiolom, na što je Hrvat rekao:

– Ne želim govoriti o Guardioli. To je prošlost. Moje misli su u Atleticu, ja samo želim igrati i pobjeđivati.

Na kraju je progovorio o svom novom treneru Diegu Simeoneu.

– Jako sam sretan što će mi Simeone biti novi trener. Znam njegovu igračku prošlost, bio je jako dobar nogometaš, gledao sam ga na kompjuteru. Na klupi također pokazuje jednako veliko nogometno znanje - zaključio je Mandžo.

U isto vrijeme dok je Mandžukić pozirao na Vicente Calderoneu, Barcelona je na Camp Nou predstavila stopera Jeremyja Mathieua. A Real Madrid u naredna će 24 sata napustiti legenda kluba Iker Casillas. Njegov je agent potvrdio da su igrač i topnici sve dogovorili, te da sada Real treba prihvatiti ponuđenu odštetu.

Legenda Chelsea Frank Lampard je pak potpisao dvogodišnji ugovor za New York City.

>>Mandžukić debitirao za Atletico, a malo je nedostajalo da odmah zabije

Komentara 12

RV
rvp
22:58 24.07.2014.

Gledao sam ga na kompjuteru..hm..ja na tv-u

KA
karambita
09:22 25.07.2014.

Uzor10, meni se cini da se ti preseravas

B5
B.52Kerac
13:35 25.07.2014.

Uzor nebi htio na razinu pas mater i te sheme...nebi Atletiko kupio osrednjeg igraca nije to takav klub pogledaj kakvi igraci odlaze iz Atletika ali kupuju odlicne igrace tako da je MM volio ti njega ili ne igracina!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije