Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Izvršni odbor Dinama zadovoljan rezultatima, ali o novom stadionu se nije govorilo

10.10.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo koje ce se odrzati 2016. godine u Francuskoj. Skupina H, Hrvatska - Bugarska.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
29.08.2016.
u 21:29

Hrvatski mediji prerano su "probili" priču o velikim planovima hrvatskog prvaka, pa su se u Dinamu odlučili na šutnju. I temu izgradnje stadiona odgoditi do daljnjega

U Maksimiru je održana sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj je bilo vrlo zanimljivo. I na veliko iznenađenje nije bilo niti riječi o projektu izgradnje novog stadiona, piše Goal

Hrvatski mediji prerano su "probili" priču o velikim planovima hrvatskog prvaka, pa su se u Dinamu odlučili na šutnju. I temu izgradnje stadiona odgoditi do daljnjega.

- Izvršni se odbor sastao u ovom dijelu natjecateljske sezone, nakon kvalifikacija za Ligu prvaka te nakon sedam kola prvenstva Hrvatske, kako bi prošao nekoliko točaka dnevnog reda:

1. Rezime dosadašnjih transfera i financijske konstrukcije
2. Plasman u Ligu prvaka
3. Plan aktivnosti tijekom grupne faze Lige prvaka

Podsjetimo, Modri su ove sezone pod vodstvom trenera Zlatka Kranjčara četvrti put ušli u grupnu fazu najljepšeg nogometnog natjecanja te od početka kvalifikacija nisu upisali niti jedan poraz. Dinamo je do mjesta u Ligi prvaka stigao nakon pet pobjeda i jednog remija kroz kvalifikacije, a ždrijebom skupina smješten je u grupu H gdje će igrati s velikanima Juventusom, Lyonom i Sevillom.

Također, nakon odigranih sedam prvenstvenih kola Modri su i dalje neporaženi te su do sada ostvarili šest pobjeda i jedan remi u MAXtv Prvoj ligi. Dinamo je tako u natjecateljskim utakmicama ove sezone neporažen što bi značilo da ima zadovoljavajući niz od 13 utakmica bez poraza.

Plasmanom u grupnu fazu Lige prvaka i juniorska je momčad Dinama dobila mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka mladih gdje će se drugu godinu zaredom boriti s jakim europskim momčadima i vršnjacima iz Juventusa, Lyona i Seville" stoji na službenim stranicama Dinama...

Komentara 9

DU
Deleted user
22:18 29.08.2016.

Kad Hajduk pobjedi Istru i Inter već Maršiću "miriši na titulu" nakon 4-5 kola prvenstva a kad Dinamo pobjedi te iste klubove onda je "pobjedio slabašnog protivnika" , "mučio se" , "sretno i spretno pobjedio" ili "uz pomoć sudaca" ..

DU
Deleted user
22:08 29.08.2016.

"Zadovoljavajući" (!!??) niz od 13 utakmica bez poraza , od toga 6 utakmica u predkolima za LP. To je gospodo iz VL-a fantastičan niz , vama je zadovoljavajući jer se radi o Dinamu , da je Hajduk tako odigrao i još se plasirao u LP hvalospjevi i ode takvom hajdukovom uspjehu bi tekli u potocima , bombardirali bi nas danima i tjednima . Ovako.."ma dobro moramo malo i pohvaliti pa napiši da je to zadovoljavajuće"..

ZG
zgrio
22:34 29.08.2016.

Hrvatski novinari su prerano izmislili ovu priču, tako bi ispravno trebao početi tekst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije