Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh, kakav odgovor!

Izvrijeđao Kovačića pa dobio brutalan odgovor! Pogledajte kako je zvijezda Barce spuštena na zemlju

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Enrique de la Fuente/Gtres/PIXSELL
1/6
07.12.2016.
u 17:38

– Prošeći i šuti, glupane. Nauči se govoriti španjolski, glupane – poručio je španjolski reprezentativac hrvatskom

Mateo Kovačić nakon subotnjeg El Clasica našao se u središtu pozornosti. Prvo jer je fenomenalnom predstavom u paru sa sunarodnjakom Lukom Modrićem sjajno kontrolirao igru kraljevskog kluba i nadigrao veznjake Barce, a kasnije i zbog verbalnog sukoba s Jordijem Albom. Doduše, Mateo u tome nije sudjelovao, Alba je pokazao koliko je nekulturan.

– Prošeći i šuti, glupane. Nauči se govoriti španjolski, glupane – poručio je španjolski reprezentativac hrvatskom pa dodao:

– Stvarno si glup – vikao je Alba.

Nije dugo prošlo i dobio je fenomenalan odgovor. Ne, nije mu odgovorio Mateo Kovačić već su španjolski mediji objavili sjajan video koji pokazuje da Alba nije mogao izabrati goreg igrača da mu se ruga zbog neznanja španjolskog jezika. Jer, Mateo je poznat po tome što odlično govori više jezika. Ne samo da odlično govori španjolski, već zna hrvatski, njemački, talijanski i engleski, što se može vidjeti u videu. 

Španjolski mediji zbog toga su jedinstveni i poručili su Albi "Jordi, spusti se na zemlju".

Komentara 11

JE
Jednakost
18:28 07.12.2016.

Bravo Mateo, samo nastavi.

DU
Deleted user
18:50 07.12.2016.

Svaka čast, stvarno.

BR
Brontops
19:42 07.12.2016.

Croman 95 - JE LI moguce da netko tko ne poznaje gramatiku dijeli jezicke opaske!? Ne, nije moguce! DALI nije isto sto i DA Li!, profesore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije