Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pričaju o njemu

Mandžukiću se smiju zbog tetovaže: Izraelac otkrio veliki gaf!

Mario Mandžukić
Foto: Twitter
15.04.2015.
u 11:34

Mario Mandžukić zaista je obilježio utakmicu Atletica i Reala, dan poslije susreta u središtu je pozornosti

Mario Mandžukić jučer je zaista bio u središtu pozornosti. Od početka susreta protiv Reala svađao se sa sucem, borio i tukao s protivnicima, a fotografija njegove krvave glave osvanula je na naslovnicama brojnih svjetskih medija.

No, nije samo to izazvalo polemike, već nešto sasvim drugo. Naime, nakon jednog duela Mandžo je pao na travnjak i kada mu se podignuo dres, vidjela se tetovaža napisana na hebrejskom. Jedan Izraelac pregledao ju je detaljnije od drugih i shvatio da je Mario napravio veliki gaf. Htio je staviti izreku "Što te ne ubije, ojača te", ali je napisano pogrešno. Prvo, napisana je s lijeva na desno, a ne obrnuto, kako se hebrejski inače piše, a uz to i krivo je napisano pa u doslovnom prijevodu ispada: "Ako nije da me ubije, ojačat će me".

Naravno, taj gaf ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

>>Carvajal u čudu: Ja ugrizao Mandžukića? To nije točno!

>>Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

Komentara 52

GE
Georgina56
12:09 15.04.2015.

gaf!? Po cemu!? Malo odstupanja od prvobitnog, smisao isti. I mi citaoci se svaki dan smijemo vama novinarima kako nespretno prevodite tekstove sa stranih portala.

DU
Deleted user
12:10 15.04.2015.

Ja se smijem Večernjem koji kopira bedastoće iz Jutrnjeg, ostavite Mandžu na miru, ni on vam ne valja?

CR
crodijaspora
12:27 15.04.2015.

Nevjerovatno koliko ovaj novinarčić i večernji nevole Mandzukića i stalno ga omalovazavaju.Sramotno od vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije