Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUMPCIJA NEVINOSTI

HNS se oglasio oko uhićenja Mamića i Vrbanovića

Zdravko Mamić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
07.07.2015.
u 15:13

"Hrvatski nogometni savez uvijek se rukovodi presumpcijom nevinosti u ovakvim procesima, na što poziva i medije i javnost u ovom kao i u svim drugim slučajevima. Radi se o jednom od osnovnih principa demokracije."

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza održao je danas sjednicu u Zagrebu. Nakon toga su se oglasili priopćenjem povodom uhićenja prvog dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića te izvršnog direktora Damira Vrbanovića.

"Hrvatski nogometni savez uvijek se rukovodi presumpcijom nevinosti u ovakvim procesima, na što poziva i medije i javnost u ovom kao i u svim drugim slučajevima. Radi se o jednom od osnovnih principa demokracije.

Također, Izvršni odbor HNS-a vjeruje u nedužnost spomenutih visokih dužnosnika Saveza, kao i trenera GNK Dinamo Zorana Mamića.

HNS pod rukovodstvom predsjednika Davora Šukera i Izvršnog odbora nastavlja s uobičajenim i svakodnevnim radom prema Statutu, propisima i programskim aktivnostima. Brojna tijela, komisije i odjeli Saveza pripremili su novu natjecateljsku godinu te nastavljaju skrbiti o velikom broju reprezentativnih selekcija.

Hrvatski nogometni savez nastavit će pozorno pratiti događanja vezana za istragu", stoji u priopćenju.

>> Mirko Barišić: U Dinamu je i bez Mamića sve u redu, Svetina zna svoj posao

Komentara 31

CA
carlo20
15:52 07.07.2015.

Naravno da su nevini dok im se ne dokaže krivnja. Partija, dežurni sdp komentatori i mediji su zadnji koji će nekome suditi! Sud ima zadnju!

Avatar arhaika
arhaika
15:51 07.07.2015.

Kad ce pravna drzava malo proraditi za npr: mesica, josipovica, rijecku mafiju, ministre ove vlasti, prvog brata kresu itd itd. Svastika jos nije rijesena. Sto se ceka? ili je to novi labrador? lako moguce. ja samo znam da ne mogu likovati ako likuje onaj bivski ministar koji je mrtvo hladno odsutio paljenje hrv zastave u bg. vidljivo iz aviona selektivno tj politicko postupanje. tu nema ni p od pravne, vec boljsevizam prve vrste: partija te goni, partija te tuzi, partija te sudi.

MA
-Marsijanac
15:58 07.07.2015.

Puna podrska HNS, Davoru Sukeru , Mamicima i upravnom odboru Dinama. To su dvije najuspjesnije hrvatske shportske institucije i to sad crveni nastoje unistiti. Kad pogledamo onaj bijedni Hajduk, onda je jasno da ce Dinamo biti prvak jos 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije