Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Šušak:

'Ne opterećujemo se Zadrom, razmišljamo samo o sebi'

25.04.2015., stadion Park mladezi, Split - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, RNK Split - NK Osijek. Ivo Susak. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Miranda Cikotić/Pixsell
23.05.2015.
u 12:40

Osječani idu na Kantridu vjerujući da mogu do važnih bodova u borbi za ostanak.

Neizdavanje licencije Zadru za iduću sezonu Prve HNL ne mijenja mnogo stvari u stožeru Osječana. Bijelo-plavima i dalje gori pod nogama. U posljednjih 180 minuta sezone Osječani ulaze sa dva boda prednosti ispred Zadrana i bodom zaostatka za Istrom na mjestu koje jamči i izbjegavanje doigravanja, a sada moraju na Kantridu, u goste Rijeci. I dalje ovise o sebi, ali i o drugima.

– Ovisimo i o drugim rezultatima. Tako ćemo se postaviti i u susretu s Rijekom, ne razmišljajući što je eventualno napravio Zadar ili što će napraviti Istra. Sve karte bacamo na utakmicu u Rijeci, a kasnije ćemo razmišljati o zadnjem kolu – kaže trener Osijeka Ivo Šušak kojem je putokaz uoči utakmice na Kantridi igra Splita u finalu Hrvatskoga kupa.

– Split bi nam trebao biti inspiracija da je u jednom susretu sve moguće – kaže šef struke u Gradskom vrtu.

Osijek je u tri utakmice ove sezone namučio Rijeku.

– Ne gubimo nadu u pozitivan rezultat. Idemo na Kantridu pokušati osvojiti nešto – rekao je Šušak.

>>Osijek pred 7.000 ljudi svladao Istru i ostao u borbi za ostanak

>>Sinovčić: Nije bilo razloga za ukidanje licencije Zadru

Komentara 3

SV
sven222
13:08 23.05.2015.

nemoj da brineš za sve će se pobrinuti mamić i šuker sa osječkim sudačkim lobijem....vaše je da samo izađete a ostalo prepustite maherima !!! hahahahaha...koja sprd..ina od lige !!!!!!!!!!!!!

SP
splitskodite1976
20:56 24.05.2015.

TRAMVAJ LIGA...Hahaa,kako PlatiMi ovo nevidi nije mi jasno??.,.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
13:49 23.05.2015.

Neznaju kako da izbace Zadar koji se grcevito bori za opstanak pa onda toboze neizdaju in licencu za nastup u 1.hnl. Koja kuhinja😕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije