Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon lokomotive

Ivo Baldasar traži hitne ostavke Brbića i Ramljak

marin brbić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
26.10.2014.
u 09:30

Gradonačelnik Splita odlazak predsjednika kluba i predsjednice NO-a traži zbog ne vraćanja kredita i dodatnih dugova

Kakav preokret u Poljudu! Lokomotiva je do 85. minute imala vodstvo od 2:0, držala Hajduk na konopcima, mogla i do uvjerljivije pobjede, a onda se ukazao ukrajinski internacionalac Artjem Milevskij. Igor Tudor uveo ga je s klupe u 77. minuti, trebalo mu je sedam-osam minuta da se zagrije, a onda je Milevskij uzeo stvari u svoje ruke.

Junak Artem Milevskij

Najprije je u 85. minuti odlično asistirao za Elvira Malokua, koji je smanjio na 2:1, da bi u 89. minuti, na dodavanje Antona Maglice, pogodio za 2:2. Sva trojica igrača s klupe koje je uveo Igor Tudor sudjelovala su akcijama koje su rezultirale pogocima. Do tih posljednjih pet minuta Lokomotiva je u potpunosti razbila Hajduk. Neviđenom lakoćom igrači Tomislava Ivkovića prolazili su kroz sredinu terena i zadnju Hajdukovu liniju. Pravo je čudo da rezultat do te infarktne završnice nije bio izražen u višem omjeru.

- Imali smo 85 savršenih minuta, u dubini duše smo mislili da je utakmica gotova. Imali smo totalnu dominaciju, prigode za veće vodstvo i onda je uslijed naše opuštenosti Hajduk zabio prvi gol. Kasnije smo se i uplašili, stiglo je izjednačenje - rekao je trener Lokomotive Ivković.

Hajduk je do te završnice odigrao iznimno slabu partiju, kao da je igra išla na ruku gradonačelniku Ivi Baldasaru, koji zbog ne vraćanja kredita i dodatnih dugova traži ostavke predsjednika Marina Brbića i predsjednice Nadzornog odbora Branke Ramljak. Da nije bilo Milevskog, bila bi to tužna Hajdukova večer.

Sjajan novi travnjak

Kako su bijeli igrali, bolje je bilo da nije bilo publike, a novi travnjak, po kojem lopta klizi kao po biljarskom stolu, više je išao na ruku Lokomotivi.

- Trebao bih imati osjećaj zadovoljstva, no ljutit sam k'o pas. O detaljima i pojedincima neću govoriti, to ću zadržati za svlačionicu. Momčad ostaje u karanteni da se dobro pripremi za važnu utakmicu u srijedu (kup protiv Novigrada, nap.a.). Ovaj ostanak u karanteni može se tretirati kao kazna, poruka pojedincima. Ne može se dogoditi da se utakmica igra na manjem intenzitetu nego na treningu. Oni su profesionalnci, žive od ovoga, moja glava je na pladnju i ako to pojedinci nisu shvatili, onda će to shvatiti. Kadar je takav kakav je, a bit će još i tanji. Mladi smo, a možemo biti i mlađi - poručio je trener Hajduka Igor Tudor.

Inače, među 45 gledatelja koji su smjeli ući na Poljud bio je i trener Zadra Ćiro Blažević.

>>Hajduk je tajnim skautima pokrio cijelu širu regiju – ima ih 29

Komentara 12

DU
Deleted user
09:44 26.10.2014.

Ma nema veze . Kad je sljedeća,fešta,roćkas,slavlje ,atmosfera. Ima danas negdje Karusel? Mamić,ukralo,Obama ne voli hajduk,purgeri su krivi. Kako ne prepoznaju da smo najlipši,najbolji,najpoštenji,najvrijedniji,jedemo ribu imamo Sanadera,Keruma,Vidoševića,Brbića onog Svagušu. Jednostavno svitu nije u interesu da ima takvu silu u susjedstvu. Mismo prijetnja svemiru. J...... te Dinamo. U17 ima 11 igrača Dinama u repki . Naši mladi Hajdukovci su najbolji ,a trener ih neće pozvati. Za seniorsku reprenzetaciju izbacujemo brdo igrača poput našeg Mosora. Karusel.

JA
JackRussell
10:47 26.10.2014.

Brbić je ionako u hajduku da štiti investiciju Jake Andabaka, odnosno kamatu koju će izvući.

MA
magnum2013
10:01 26.10.2014.

Opala! Partiji dosadilo da im Hajduk gomila dugove a oni stoje još uvijek iza njega. Izgleda da su ih hapšenja u ZG natjerala da malo misle. Za gospođu Ramljak i Brvića to će vjerojatno biti direktiva okupatora i izdajnika iz sjevernog dijela domovine, ali bože moj. Besramni uvijek imaju izgovore.Znadete li onu pjesmu: ...i svemu dođe kraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije