Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogled

Ivkoviću, svi već znamo da ste Dinamova filijala

Tomislav Ivković i Zoran Mamić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
30.09.2014.
u 14:58

I ne čudi nas više ništa što međusobno rade ti klubovi. Smeta nam jer na taj način u pitanje dovode regularnost prvenstva

Tomislav Ivković, nekoć veliki golman, tek treba vidjeti može li postati i takav trener – nalogom da njegov kapetan Musa namjerno dobije žuti karton te propusti utakmicu protiv Dinama kako bi bio spreman za slabije utakmice, ponovno je uzburkao javnost. Ponajprije, to je čuo četvrti sudac, dakle službena osoba HNS-a. U pravilima nogometne igre to nije zabranjeno, a pametniji treneri će to uvijek učiniti na drukčiji način, pokušat će to izvesti – decentno.

No, čini se kao da je trener lokosa to učinio da svi vide, čuju i znaju. Ne treba nam Ivković otkriti da je Lokomotiva (Leko i Rukavina usred sezone prešli na Kajzericu) svih ovih godina "mlađi brat". I ne čudi nas više ništa što međusobno rade ti klubovi. Smeta nam jer na taj način u pitanje dovode regularnost prvenstva. A u toj ću borbi podržati svih osam preostalih prvoligaša.

I onda se ne treba čuditi što više nitko ne dolazi u Maksimir, što su se generacije navijača udaljile od "svetog kluba". Što se u Sutinskim vrelima na malom nogometu okupilo 2500 BBB-a, koji su stvorili sjajnu atmosferu, bez i jednog incidenta. Koji vole Dinamo, koji protestiraju protiv – samovolje jednog gazde!

>>Ivković: Tražio sam da Musa dobije karton, to je isključivo moja odluka

>>Evo kako su BBB-i i u Sutinskim vrelima stvorili fantastičnu atmosferu

Komentara 29

ZO
zoom
17:12 30.09.2014.

kakve budalaštine, da je ivković htio da musa ne igra protiv dinama, jednostavno bi rekao da se ozlijedio i gotova priča, nikakvih sporova ne bi bilo. on ga čuva za kasnije utakmice jer zna da mu je protiv dinama svejedno da li igra jer je dinamo prejak! pa dinamo je razbio hajduk u gostima, rijeku u gostima i sad bi trebao strepiti od lokomotive?!? ma dajte molim vas...

VK
vječni krojf
15:14 30.09.2014.

Gadi mi se ovaj novinar.Sta je tu sada Dinamo kriv?Dali je taj Musa zaista takva igracina da bi mogao sam pobijediti Dinamo.Stvarno dno dna,ujedno to je vec uobicajeno da flak stvara pomutnju prije svake vazne Dinamove utakmice.Zato jos jednom Fuj Igore!

DU
Deleted user
15:51 30.09.2014.

Musa je lokmotivi važan u utakmicama koje slijede nakon Dinama. Protiv Dinama sa Musom ili bez njega, sve isto. Kao da su Lokomotiva i Dinamo tu negdje pa bi valjda Musa napravio prevagu. Smiješno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije