Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi

Ivković: Reflektori su HNL-u nepotrebni

21.04.2014., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 32. kolo, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Photo: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Tino Jurić/Pixsell
25.07.2014.
u 11:00

Lokomotiva prvi put ugošćuje Dinamo u Kranjčevićevoj, a očekuju bolju atmosferu i više publike nego na Maksimiru

- Naše snage su polukontre i kontre, a još nitko nije igrao tako da napadne Dinamo. Pokušat ćemo prevariti protivnika – najavio je Tomislav Ivković, trener Lokomotive uoči prve utakmice 2. kola MAXtv Prve Lige. Gradski derbi s Dinamom počinje večeras u 20.15 sati, ovaj put na stadionu u Kranjčevićevoj, na zagrebačkoj Trešnjevki.

- Na Maksimiru dosad nismo imali osjećaj domaćeg terena, a u Kranjčevićevoj smo igrali prijateljsku sa Zagrebom i bila je prava nogometna atmosfera. Manji je stadion s krovom i navijanje odzvanja. Tamo nam je puno ugodnije i ljepše igrati, a očekujemo i više gledatelja – rekao je trener.

Dotaknuo se i vječitog pitanja stadionske rasvjete, reflektora:

- Prije bi igrao i u Gorici u 5, 6 poslijepodne nego pod reflektorima Dragovoljca. Za taj novac se mogu kupiti cijeli novi tereni. Bilo bi bolje da su to uložili u obnovu svlačionica.

U posljednjih godinu dana Lokomotiva ne igra Europsku ligu. Za to vrijeme promijenili su dvadesetak igrača.

- Europa, to lijepo izgleda i lijepo zvuči. Svakako nedostaje, ali nema smisla ako ne možete igrati takav nivo nogometa - kratko je komentirao.

Što očekuje od svoje 'pomlađene' ekipe? Kaže, karakter, volju i glad za uspjehom.

- Prvog dana priprema rekao sam da selekcija završava 31. kolovoza. Svi mi znamo da je Dinamo težak protivnik, ali od svoje momčadi očekujem da pokaže da smo najsnažniji kada je najteže - dodao je i kako ga ove sezone rezultat najmanje interesira. Ozlijeđeni su Filip Mrzljak i Petar Mišić, a zamijenit će ih Doležal na terenu i Čabraja na klupi.

>>Dinamove godišnje ulaznice 
jeftinije od onih Slaven Belupa

Komentara 3

PE
pessimus
11:34 25.07.2014.

još kad bi ste smjeli pobijediti.

Avatar mali322
mali322
16:07 25.07.2014.

Nepotrebna je Lokomotiva u Hnl-u...u stvari, nepotrebna je i Hnl liga cijela

LA
laki13
14:25 25.07.2014.

"pokušat ćemo prevariti protivnika" a protivnik je cijela javnost, o tome koga vi varate trebale bi brinuti institucije !? A za ovu izjavu si pitao tatu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije