Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - ISTRA

Ivković: Bit će to okršaj dva “davljenika”

Tomislav Ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
16.04.2014.
u 08:21

- Bit će to okršaj dva “davljenika”, dva kluba koja su donedavno bila ugodna prvenstvena iznenađenja, a sad su daleko od blještavila - rekao je Ivković.

Zanimljivo je Lokomotivin trener Tomislav Ivković najavio okršaj s Istrom (Maksimir, srijeda, 19 sati):

- Bit će to okršaj dva “davljenika”, dva kluba koja su donedavno bila ugodna prvenstvena iznenađenja, a sad su daleko od blještavila. Okršaj dvojice trenera koje su donedavno proglašavali najboljima u ligi, a sad su najgori - aludirao je Ivković na Igora Pamića i sebe.

Istra je upisala sedam poraza za redom, Lokomotiva je, pak, u zadnjih deset utakmica uzela samo deset bodova. Jasno je da će se obje momčadi pokušati “vaditi”, a budući da su još svježa sjećanja na dane kad su i Zagrepčani i Puljani igrali dobar nogomet, moglo bi biti “veselo” u Maksimiru!

- Vjerujem u ove igrače, očekujem da zakorače iz krize. No, ako im nije jasno, podsjetit ću ih: za neke od njih svaka je utakmica do kraja prvenstva test za ostanak u našoj svlačionici! Mogu oni misliti da im je mjesto u momčadi osigurano, a na kraju sezone öni koji ne zadovolje kriterije, dobit će - “cipelu” - kaže Ivković.

“Lokosi” su, inače, do kraja sezone ostali bez kapetana Tomislava Barbarića, koji je slomio dva rebra, a protiv Puljana pravo nastupa nema “požutjeli” Mathias Chago.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije