Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARK HUGHES:

Ivicu Olića volim kao igrača i želim ga dovesti

Ivica Olić
Reuters (Ilustracija)
18.04.2014.
u 11:56

- Kroz cijelu karijeru igra vrhunski nogomet, fantastično je brz i snažan te tehnički vrlo dobar - rekao je Hughes o Oliću.

Ivica Olić dugo je isticao kako mu je velika želja zaigrati u Engleskoj. Blizu ostvarenja tog sna stigao je nakon što interes za njega pokazao trener Stoke Cityja Mark Hughes. Ipak, čini se kako će hrvatski reprezentativac na kraju sezone ostati u Wolfsburgu i s 'vukovima' potpisati novi dvogodišnji ugovor.

Iako je Olić najavio ostanak, Hughes ističe kako neće odustati od 34-godišnjeg hrvatskog napadača.

- Olića volim kao igrača i želim ga dovesti. U medijima se provlači da je netko rekao ovo ili ono, ali dok postoje izgledi da potpišemo konkretan ugovor s njim, mi nećemo odustati - rekao je Hughes, pa nastavio:

- On je kvalitetan igrač i odlična osoba. S njim sam se susreo nekoliko puta. Kroz cijelu karijeru igra vrhunski nogomet, fantastično je brz i snažan te tehnički vrlo dobar - zaključio je trener Stoke Cityja.

Olić je ove sezone u Bundesligi zabio 12 golova, a u posebno dobroj formi je posljednjih tjedana, gdje je u pet utakmica zabio četiri gola.

>> Olić će dobiti dvogodišnji ugovor

Komentara 2

KE
keepitreal
17:53 18.04.2014.

Ola papak... Cijelu sezonu trubi kako nije zadovoljan, kako ima ponude a sad kada im je liga prvaka pred nosom odjednom mu se ostaje u Wolfsburgu

RP
rade.pranjic
21:04 18.04.2014.

Olic je kao I vino,sto stariji,to bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije