Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce

Ivica Pirić na more dovodi ukrajinsku djecu

12.06.2010. Split - Medju potpisnicima peticije za referendum na lokaciji u Marmontovoj nasla se i cijela ekipa novo prvoligasa RNK Split. Ivan Katalinic i Ivica Piric u razgovoru. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
02.04.2015.
u 00:30

– Pedesetero djece dovest ćemo na Makarsko primorje, to su sve djeca, koja su stradala u ratnim zbivanjima u Ukrajini

Nekadašnji Zagrebov, Hajdukov i Splitov nogometaš Ivica Pirić, koji je veliki dio karijere proveo igrajući u Ukrajini, nije stajao prekriženih ruku gledajući što se događa u zemlji, koja mu je puno toga dala. Pirić, koji se nakon karijere počeo baviti menadžerstvom, u suradnji s veleposlanikom Ukrajine u Hrvatskom Oleksandrom Levčenkom, želi pomoći u dovođenju ukrajinske djece pogođene ratnim zbivanjima na odmor na Jadran. Pokrenuo je humanitarnu akciju, koja bi se trebala prošiti na cijelu Hrvatsku.

– Pedesetero djece dovest ćemo na Makarsko primorje, to su sve djeca, koja su stradala u ratnim zbivanjima u Ukrajini. Očekujem da će se u akciji pomoći ukrajinskoj djeci uključiti cijela Hrvatska, dobrodošla je bilo kakva pomoć u odjeći, obući, lijekovima – rekao je Pirić. Inače, u cijeloj akciji sudjelovat će naša humanitarna udruga Cro Unum, koju predovodi Dragan Primorac te ukrajinska dobrotvorna fundacija Dopomoga Dnipra, čiji su osnivači Igor Kolomojski i Genadij Korban.

>>Srnina drama u Ukrajini: Stalno sam na internetu, čekam da napokon završi rat!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije