Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pet mjeseci

Olić zabio u važnoj pobjedi HSV-a, igrali Iličević i Jedvaj

Ivica Olić
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
25.04.2015.
u 17:25

Ivica Olić zabio je za vodstvo, a to mu je prvi pogodak otkako se vratio iz Wolfsburga

U 30. kolu Bundeslige HSV je na svom stadionu dočekao Augsburg i pobijedio sa 3:2. Uoči tog susreta bio je posljednji na ljestvici, što znači da mu je svaka utakmica od iznimne važnosti kako bi sačuvao prvoligaški status.

I utakmica je za njega odlično počela, Ivica Olić zabio je za vodstvo, a to mu je prvi pogodak otkako se vratio iz Wolfsburga. Dosad je odigrao 12 utakmica i nije zabio, a ako se tome pridoda i razdoblje iz Wolfsburga, hrvatskom reprezentativcu to je prvi pogodak za klub od studenog prošle godine. Osam minuta kasnije Lasogga je povisio na 2:0, a Bobadilla je u 25. minuti smanjio rezultat.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi gosti u 69. izjednačili preko Wernera. Ipak, radost domaćim navijačima priuštio je ponovno Lasogga koji je svojim drugim pogotkom na utakmici donio sva tri doba. Za domaću momčad do 67. minute igrao je i Ivo Iličević, a klub se sada popeo na 16. poziciju, ona koja vodi u razigravanje za ostanak u ligi.

Tin Jedvaj igrao je od 64. minute za Bayer koji je u gostima odigrao 1:1 protiv Kölna.

Bundesliga, 30. kolo:

Borussia - Frankfurt 2:0, HSV - Augsburg 3:2, Hannover - Hoffenheim 1:2, Köln - Bayer 1:1, Stuttgart - Freiburg 2:2.

>>Mandžukić: Ponosan sam što sam dio Atleticove obitelji

Komentara 1

DA
damirtankovic
20:48 25.04.2015.

Nekak se je kakti odbila od njega, pravi hokejaški gol, hehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije