Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠAO KLUB

Ivica Olić se vraća nogometu! Evo gdje će nastaviti karijeru

Ivica Olić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
26.07.2016.
u 21:36

Olić bi trebao potpisati jednogodišnji ugovor i tako se nakon dužeg odmora, možda i najdužeg u karijeri, vraća nogometu.

Naš bivši reprezentativac, Ivica Olić (36), nastavlja profesionalnu karijeru! 

Napustio je HSV i sve je dogovorio s njemačkim drugoligašem Münchenom 1860. Prođe li u srijedu liječnički pregled, potpisat će ugovor s klubom u kojem je na zalasku karijere igrao i Davor Šuker. 

Olić bi trebao potpisati jednogodišnji ugovor i tako se nakon dužeg odmora, možda i najdužeg u karijeri, vraća nogometu.

>> Bilić želi dovesti Madžukića u West Ham, Olić prema Münchenu

Komentara 2

DU
Deleted user
22:44 26.07.2016.

vijest stara tjedan dana

PO
PowerPoint
23:17 26.07.2016.

"Evo gdje će nastaviti karijeru".....bravo HDZ-ovci što ste raspustili stručnu skupinu za kurikulum....ovdje su svi obrazovani do neba...strahota kakvo krvarenje hrvatskog jezika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije