Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzdanica wolfsburga

Ivica Olić: Ove sezone cilj mi je zabiti 15 golova

ivica olić
DPA/PIXSELL
16.09.2014.
u 14:50

Olić je u posljednjih 12 utakmica, zabio osam golova, u Njemačkoj je uspješniji bio samo Marco Reus koji je za Borussiju (D) postigao devet pogodaka.

Prošlog četvrtak igrao je za hrvatsku reprezentaciju protiv Malte, u subotu je zabio gol protiv Hoffenheima, u nedjelju proslavio 35. rođendan, a u četvrtak će s Wolfsburgom protiv Evertona započeti nastup u Europskoj ligi. Neumorni Ivica Olić kreće u svoju devetu sezonu na europskoj sceni. Igrao je za Dinamo, s CSKA osvojio Kup Uefa 2005., igrao za HSV, a s Bayernom bio u finalu Lige prvaka.  

"Ne osjećam se nimalo drugačije s 35 godina", kazao je Olić koji je već treću sezonu u "vučjem gradu". Za Wolfsburg je odigrao 78 utakmica i zabio 30 golova.

"Mislim da broj od 15 golova po sezoni nije nedostižan, to mi je cilj ove sezone", kaže hrvatski reprezentativac koji je u prva tri kola Bundeslige već dva puta bio strijelac.

"Razveselio sam i sinove. Čim sam stigao kući, odmah su me ishvalili", dodaje Olić koji je, iznimno, zbog rođendana promijenio rutinu nakon utakmice, piše Goal.

"Obično nakon utakmice vozim sobni bicikl, ali ovaj put odlučio sam to preskočiti i otići vani na proslavu. Osjećam se sjajno, čeka me još mnogo utakmica", dodaje Olić koji je svojom upornošću i marljivošću uspio osvojiti i Nijemce.

Kako i ne bi kad je u posljednjih 12 utakmica za Wolfsburg zabio osam golova. Koliko je Olić važan za Wolfsburg otkrit će i usporedba s ostalim igračima. Jedino je Marco Reus iz dortmundske Borussije bio uspješniji od hrvatskog napadača, on je u 12 utakmica zabio devet golova. No, Reus je sad ozlijeđen, a Olić i dalje zabija.

>>Kovač: Ma kakav otpis! Olić mi treba, ali morao sam isprobati

>>Olić zabio u remiju Wolfsburga, Bayern pobijedio 2:0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije