Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komemoracija

'Bukle je bio naš ponos, dio generacije koja je utrla stazu današnjem Hajduku'

Ivica Hlevnjak komemoracija
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/7
30.11.2015.
u 17:35

Gledali smo njegove golove, igre, neka se zauvijek sjećamo našeg Bukle – na komemoraciji Ivici Hlevnjaku kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar.

Na zidu u poljudskom hodniku slike igrača s najviše nastupa u Hajdukovu dresu, prvi je Frane Matošić, a odmah do njega Ivica Hlevnjak. Ili samo Bukle. Otišao je još jedan velikan iz velike Hajdukove obitelji, odnosno samo se tiho pozdravio, jer ostat će tu zauvijek. Buklin vic, Buklina ćakula... Neponovljiv. Takav je nogomet igrao, tako je i živio.

Od njega su se na komemoraciji oprostili svi živući igrači. Iza Bukle je, od 1963. do 1972., 655 službenih utakmica za Hajduk, 237 golova, a život kaže da je iza njega ostao vic... Suživot s njim bio je užitak. Adio, Bukle...

– Bukle je bio naš ponos, dio generacije koja je utrla stazu današnjem klubu. Gledali smo njegove golove, igre, neka se zauvijek sjećamo našeg Bukle – na komemoraciji Ivici Hlevnjaku kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar.     

>>Preminula legenda Hajduka Ivica Hlevnjak koji je jednom spasio BBB-a od linča

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije