Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

Ivan Santini zabio dva pogotka u pobjedi Caena protiv Lyona

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.01.2017.
u 20:31

Ivan Santini postigao je dva pogotka za Caen, koji su pomogli njegovoj momčadi da dođe do 3:2 pobjede nad favoriziranim Lyonom u dvoboju 20. kola francuskog prvenstva

Hrvatski nogometaš Ivan Santini postigao je dva pogotka za Caen, koji su pomogli njegovoj momčadi da dođe do 3:2 pobjede nad favoriziranim Lyonom u dvoboju 20. kola francuskog prvenstva te pobjegne iz opasne zone pri dnu ljestvice.

Caen je stigao u vodstvo u 8. minuti, kad je Cornet poslao loptu u svoju mrežu. U 29. minuti Santini je postigao svoj prvi pogodak na utakmici realiziravši kazneni udarac za 2:0.

Samo šest minuta poslije kazneni udarac dosuđen je i za Lyon, a precizan je bio Lacazette. Isti igrač zaslužan je što je gostujuća momčad do poluvremena stigla izjednačiti i to u 45. minuti.

U 61. minuti Caen je došao do pobjedničkog pogotka. Karamoh je ubacio s desne strane na visinu peterca, gdje se neometan našao Santini i glavom poslao loptu u mrežu.

Bio je to 12. pogodak 27-godišnjeg Zadranina ove sezone u francuskom prvenstvu, koji je Caenu donio šestu pobjedu i bijeg iz opasne zone.

Caen je s 21 bodom sada na 15. mjesto, a Lyon je ostao na četvrtom s 34 boda.

Vodeća je sa 45 bodova Nica, koja je igrala samo 0:0 protiv Metza na domaćem terenu, Monaco je drugi s 42 boda, koliko ima i trećeplasirani PSG. Monaco još ima utakmicu manje koju će odigrati u s početkom u 21 sat, kad momčad hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića gostuje u Marseilleu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

DE
derin
00:11 16.01.2017.

Sto vise reci!? Nego u reprezentaciju.

RI
rikavac
22:48 15.01.2017.

Ivan je vrhunski igrac i gdje je god igrao davao je po sezoni 15 golova. Santini sad ima golova nego Mandzo u dvije sezone u Italiji i dvije sezone u Spaniji al je on broj 1 napadac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije