Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK BARCELONE

Rakitić: Svi misle da je lako igrati s Messijem, Neymarom i Suarezom, ali nije

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
29.07.2015.
u 13:05

- Luka Modrić je veliki igrač, vođa i jako je važan za Real Madrid i najvažnije je da se oporavi do kraja što prije. Jako smo si dobri i želim mu sve najbolje, ali da na ljestvici ostane iza nas - rekao je Rakitić.

Ivan Rakitić s Barcelonom se nalazi na pripremama u SAD-u. Europske prvake očekuje naporna sezone.

- Do kraja godine još imamo europski i španjolski Superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo , priliku za osvojiti još tri trofeja i zbog toga se toliko trudimo i to je razlog zašto se toliko žrtvujemo i zašto smo stalno odvojeni od svojih obitelji - rekao je Rakitić za Marcu, a prenosi Goal.

Rakitić je progovorio i o tome kako je igrati s Messijem, Neymarom i Suarezom.

- Messi radi stvari koje nitko ne može i život je s njim lakši. No svi kažu da je s njima trojicom vrlo lako igrati, a nije! Mi puno radimo za njih jer su zaslužili i trčimo, a i trčat ćemo kilometre i kilometre za njih kako bi zabljesnuli, ali to ne znači da je lako.

Osvrnuo se i na Luku Modrića.

- Luka je veliki igrač, vođa i jako je važan za Real Madrid i najvažnije je da se oporavi do kraja što prije. Jako smo si dobri i želim mu sve najbolje, ali da na ljestvici ostane iza nas.

>> Halilović protiv Chelseaja pokušao izvesti panenku pa - promašio

Komentara 1

Avatar prava hrvatina_
prava hrvatina_
20:13 29.07.2015.

Svi misle da je lako igrati s Messijem, Neymarom i Suarezom, ali nije jer oni ne cijene previše nevine vitezove sa balkana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije