Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE KAKO

Ivan Rakitić vratio se u momčad Barcelone i odmah zabio gol!

Ivan rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
21.12.2016.
u 23:51

Rakitić se u strijelce upisao u 45. minuti iz jedanaesterca koji je izborio Arda Turan. Hrvatski veznjak tukao je po sredini, vratar je bio na toj lopti, no prošla je u mrežu

Ivan Rakitić vratio se u početni sastav Barcelone nakon što tri utakmice nije odigrao ni minute i odmah postigao gol. Dogodilo se to na Camp Nouu u pobjedi Barcelone nad trećeligašem Herculesom 7:0 u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Kupa kralja (1:1 prva utakmica).

Rakitić se u strijelce upisao u 45. minuti iz jedanaesterca koji je izborio Arda Turan. Hrvatski veznjak tukao je po sredini, vratar je bio na toj lopti, no prošla je u mrežu.

Trostruki strijelac bio je Arda Turan, a golove su još zabijali Digne, Rafinha i Paco. Barcelona je igrala bez najvećih zvijezda – Messija, Neymara i Luisa Suareza.

>> Bayern pokazao Leipzigu tko je gazda u Bundesligi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije