Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ TITANA

Ivan Rakitić se molio da ne izvuku Bayern, ali molitve mu nisu uslišane

Ivan Rakitić
Reuters/PIXSELL
24.04.2015.
u 20:00

– Vraćam se kući! Barcelona je moj dom – kaže Guardiola. Barca i Bayern međusobno su se u Ligi prvaka susretali šest puta, Španjolci imaju tek jednu pobjedu i remi, a Bayern četiri pobjede.

Samo ne Bayern!, molio je Ivan Rakitić prije nekoliko dana uoči ždrijeba, ali nije mu se ispunila želja. Igrat će protiv Manuela Neuera, prijatelja iz Schalkea, s kojim zajedno ljetuje u Dubrovniku. Neuer je inače poznat po tome da zna većinu dalmatinskih pjesama napamet... Iz repertoara vratara Bayerna najdraža mu je “Dao bih sto Amerika...” Nije šala.

Rakitićev šef Pep Guardiola vraća se na Nou Camp prvi put nakon što je “digao sidro” iz Barcelonine luke prije tri godine.

– Vraćam se kući! Barcelona je moj dom – kaže Guardiola. Barca i Bayern međusobno su se u Ligi prvaka susretali šest puta, Španjolci imaju tek jednu pobjedu i remi, a Bayern četiri pobjede.

Usto, kad se sretnu ta dva kluba, barem jedan osvoji titulu, osim 1999. godine, kad je Manchester United uzeo naslov na Camp Nou!

Iz Barcelone stižu same pohvale, pa čak je i Luis Enrique kazao:

– Pep je najbolji trener na svijetu! Od mene je ionako bolji, ima više titula, uveo je novosti u nogometnu igru, no ipak mislim da će detalji odlučiti... – kazao je Enrique.

Pep je već pobijedio Barcelonu (2:0), no bila je to 2013. prijateljska utakmica. U drugom paru zanimljivo je da su i za Real Madrid i za Juventus igrali Zidane, Laudrup, Cannavaro, Emerson, Anelka i Morata. A trener Reala bio je, dakako, i na klupi Juventusa. Međutim, svoju prvu titulu Lige prvaka osvojio je kao trener Milana, i to protiv – Juventusa 2003.

– Naš je san novo finale Lige prvaka, a snove treba slijediti! Juve ima blistavu povijest i u ovo se društvo vratio nakon 12 godina – kaže Ancelotti, koji ih je upravo zaustavio na tom putu. Veza ima koliko hoćete, zadnja četvorka u Ligi prvaka i te kako se dobro poznaje. Nažalost, šou će na TV-u, uz nas, gledati i ozlijeđeni Luka Modrić.

>> Barcelona jedina od polufinalista Lige prvaka zarađuje od trofeja koje osvaja

Komentara 3

DH
dalibor.hren
08:52 25.04.2015.

Najbolji mora pobijediti sve!

MA
Maxi73
23:58 24.04.2015.

Ne boj se Ivane, bolji ste puno od Bayerna, i titulu će te osvojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije