Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTAN ISPAD

Rakitić pred huliganima pobjegao s otoka Ugljana!

Rakitić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/7
01.07.2016.
u 23:56

Odmah po dolasku počeli su kuću gađati kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s obitelji. Nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru.

Teško da sramotniju blamažu možemo doživjeti od one koja se jučer u poslijepodnevnim satima dogodila na otoku Ugljanu. Tamo je, naime, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić prije nekoliko dana s obitelji došao na odmor. 

Barcelonin nogometaš je iznajmio luksuznu Villu Mariju koja se nalazi u Uvali Čeprljanda. Naravno, da su lokalni mještani s oduševljenjem dočekali dolazak jedne tako velike nogometne zvijezde. A onda se dogodio sramotan čin. Kako javlja dnevnik.hr, šestorica huligana stigla je na otok i odmah se uputila prema vili u kojoj je odsjeo Rakitić s obitelji.  

Odmah po dolasku počeli su kuću gađati kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s obitelji. Nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru. S razlogom uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok. Također, mještani su potvrdili da je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću. 

Teško da ćemo tako skoro doživjeti lošiju reklamu za naš turizam. Ivan Rakitić vjerojatno je mogao za godišnji odmor odabrati bilo koju svjetsku destinaciju. On se, zajedno s obitelji, kao i svojim prijateljima iz reprezentacije, odlučio na Hrvatsku. 

Nakon ovog ispada, za očekivati je da će sljedeći godišnji odmor dočekati negdje daleko.

>> Među najljepše svrstali su supruge i djevojke vatrenih

Komentara 372

AR
aristip
00:56 02.07.2016.

Ovo je već prešlo svaku mjeru, pa ako država ne može ili neće da zaustavi ove divljake dali građani trebaju to da učine ?

DU
Deleted user
00:32 02.07.2016.

Jasno da se ne radi o huliganima. Ovo je nastavak terorizna protiv Hrvatske a ova bagra je samo izvršitelj. Pohvatati, razvaliti i javnosti razotkriti, prije svega njihove mentore.

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
00:31 02.07.2016.

Za jaja ih objesiti nasred Matejuške... I polijevati ih izmetom. Ante T. zna o čemu pricam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije