Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Suarez se narugao Luizu i odveo Barcelonu na prag polufinala, Rakitić igrao 74 minute

PSG - Barcelona
Foto: Reuters
1/8
15.04.2015.
u 22:37

Suarez je zabio dva gola, a u oba slučaja je gurnuo loptu kroz noge Luizu.

Barcelona je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a slavila na Parku prinčeva s 3:1 i napravila veliki korak prema polufinalu. Katalonce je do 40. pobjede ove sezone vodio Luis Suarez koji je zabio dva gola.

Urugvajski napadač imao je sjajnu večer, a posebno će ga pamtiti David Luiz. Suarez mu je kod oba gola progurao loptu kroz noge.

Napadač Barcelone prvo je u 67. minuti "prodao" tunel braniču PSG-a, othrvao se trojici protivnika i matirao Sirigua. Zatim je u 79. opet gurnuo loptu kroz noge nesretnom Luizu te onda mirno pogodio gornji lijevi kut vratara PSG-a. Inače, Luiz je ušao kao prisilna zamjena nakon što se u 21. minuti ozlijedio Thiago Silva.

Barcelona je s Ivanom Rakitićem u početnom sastavu puno bolje otvorila utakmicu i zasluženo povela. Messi je u 18. minuti lijepo proigrao Neymara koji je pobjegao obrani PSG-a i mirno zabio za 1:0. Nakon toga je na scenu stupio Suarez, a kakvu-takvu nadu PSG-u donio je Mathieu u 82. minuti. Van der Wiel je opalio, no lopta je u letu pogodila braniča Barcelone i završila u mreži za konačnih 3:1.

Rakitić je igrao do 74. minuti kada ga je zamijenio Mathieu. Nije to bila posebna večer hrvatskog veznjaka, no odradio je ono što se od njega očekivalo - čuvao je leđa udarnom trojcu. Spomenimo i da se Iniesta u 53. minuti ozlijedio nakon što je dobio udarac u leđa. Nije izgledalo nimalo ugodno i legendarni veznjak Barce mogao bi pauzirati duže vrijeme.

Uzvratna utakmica igra se već u utorak. PSG, kojem se vraća Zlatan Ibrahimović, će morati napraviti pravo čudo na Camp Nou želi li do polufinala.

>> Veliko iznenađenje Porta: U München putuje s dva gola prednosti!

>> Mandžino priznanje: Carvajal me nije ugrizao, ništa se nije dogodilo

Komentara 7

Avatar flame
flame
23:39 15.04.2015.

David Luiz i Thiago Silva- dvojica najprecjenjenijih obrambenih igrača u povijesti nogometa! Ono što su im napravili Nijemci nije bio samo loš dan...

DE
derin
21:52 15.04.2015.

3Marsijanac A vidiš li ti u španjolskoj i francuskoj namještenu ligu, loše suđenje, a i b momčad u istoj ligi... ne! zato oni i mogu uživati u nogometu! pusti ljude da prate lp.

Avatar links
links
08:50 16.04.2015.

strašan igrač a Luiz je bio i ostao klaun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije