Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ:

Zahvalan sam Niki Kovaču na svemu što nam je dao

Ivan Rakitić
Sanjin Strukić/PIXSELL
06.10.2015.
u 13:51

'Sviđa mi se prije svega biti ovdje, među mojom, kako volim reći, braćom, suigračima.'

Hrvatski su nogometaši uveličali donaciju Ine dječjem odjelu KB Zagreb od 150 tisuća kuna, Ivan Rakitić i Darijo Srna izmamili su osmijehe mališana, piše Goal.com.

- Jako puno nam znače akcije u kojima možemo pomoći djeci. I ja sam otac svoje princeze i znam što znači biti roditelj i sigurno što znači roditeljima osmijeh djeteta, i ako mi možemo pridonijeti tome, jako nam je drago. Pokazali smo da uvijek kad možemo nešto učiniti, tu smo, rado uz djecu - rekao je Ivan Rakitić.

Nije bilo vrijeme za razgovor o Barceloni, a o Čačićevoj viziji da je ofenzivni veznjak, ispred Modrića i Kovačića, Raketa nije previše detaljno govorio.

- Sviđa mi se prije svega biti ovdje, među mojom, kako volim reći, braćom, suigračima. Jako smo motivirani da vratimo tu pozitivnu energiju koja nažalost sad nije najbolja, dat ćemo sve, svu snagu uložiti. A o sustavu će izbornik odlučiti. Nitko nema veću želju i motivaciju nego mi, ja prvi, da budemo uspješni i ponosni na reprezentaciju.

- Jako pozitivan je bio susret s izbornikom, iskazao nam je veliko povjerenje, poznaje nas, meni je drugi put da razgovaramo jer je došao do Barcelone da razgovaramo. Sve se čini pozitivno, ali zahvalio bih i Niki Kovaču za sve što nam je dao, idemo dalje tim putem, vjerujemo u sebe i novog izbornika. Najvažnije je imati povjerenje od njega i želimo mu uzvratiti za to - zaključio je Rakitić.

>> Skoblar: I Niko Kovač odveo bi nas na Euro 2016

Komentara 6

Avatar white socks
white socks
15:39 06.10.2015.

Vi igrači ste izdali vašeg izbornika Niku Kovača na zadnje dvije utakmice. Onakva opstrukcija i pristup igri, nezalaganje i lagano trčkaranje po terenu kao da ste na zagrijavanju se ne mogu nikako drugačije shvatiti.

AS
ante_slavonac
16:43 06.10.2015.

Da ste bili zahvalni poginuli bi na terenu.Iako sam veliki fan reprezentacije mislim da su igrači prevarili i izbornika i naciju tako da o našim zvijezdicama u zadnje vrijeme baš i nemam neko visoko mišljenje.Izgleda da jih spašava samo karitativnono zalaganje a nogomet igraju samo za klubove.Nažalost.

JB
jbt...
17:43 06.10.2015.

...e, lako je sad pricati....gluposti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije