Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ:

Hvala Bogu da imamo Messija, u svijetu ne postoji nitko poput njega

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
06.05.2015.
u 23:48

'Bayern je nevjerojatno snažna momčad i čeka nas teško gostovanje u Münchenu.'

Ivan Rakitić odigrao je možda najbolju utakmicu sezone u pobjedi Barcelone 3:0 protiv Bayerna u prvom susretu polufinala Lige prvaka. Kretao se po cijelom terenu, tražio loptu i asistirao Lionelu Messiju kod drugog pogotka.

- Imamo nevjerojatne igrače, a u svijetu ne postoji netko poput Messija. Hvala Bogu da igra za nas - rekao je u jednom dahu Rakitić.

Nije se dao navući na novinarska pitanja o prolasku dalje, svjestan je da se mora odigrati još jedna utakmica i zato priča nikako nije završena. Ni blizu.

- Bayern je nevjerojatno snažna momčad i čeka nas teško gostovanje u Münchenu. Svi znate da su sposobni okrenuti rezultat, a i vidjeli smo to već ove sezone protiv Porta.

>> Neuer u nevjerici: Messijev prvi gol bio je ključ, ne znam kako je to zabio

Komentara 1

MI
Mikulici
14:05 07.05.2015.

Messi je s druge galaksije,on je stvarno cudo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije