Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDILA U BARCELONI

Rakitić: Messija je užitak gledati, a satima bih mogao govoriti koliko je Suarez dobar

Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.11.2015.
u 13:41

Hrvatski nogometni reprezentativac i vezni igrač europskog i španjolskog prvaka Barcelone Ivan Rakitić (27) smatra kako je ova sezona teža za katalonski klub nego prošla, jer je lani sve osvojio i svi protivnici ga sada još više nastoje pobijediti, te da je dug put do novih trofeja.

- Ova sezone će biti kompliciranija i puno teža nego prošla. Svi nas nastoje pobijediti i moramo raditi još više - izjavio je Rakitić u Barceloni za Adidasovu sponzorsku televiziju Gamedayplus.

Rakitić je u subotu odigrao 56 minuta u 4:0 trijumfu protiv Reala u Madridu, nakon što se oporavio od ozljede desne noge koju je zadobio 4. studenoga u utakmici Lige prvaka protiv BATE Borisova, a u utorak bi trebao biti u udarnoj momčadi protiv Rome.

Ove sezone već je postigao dva gola u Ligi prvaka na gostovanju u Bjelorusiji.

- Zadovoljan sam što sam mogao pomoći ekipi s tim golovima, najvažnije je da nastavimo ići tim putem, no naravno još se puno ima za igrati do osvajanja iduće medalje - rekao je Rakitić.

Upitan o urugvajskom suigraču Luisu Suarezu, strijelcu dva pogotka u Madridu, hrvatski reprezentativac je rekao:

- Trebalo bi nekoliko sati za razgovor o tome koliko je Luis dobar. On nam je jako važan igrač, puno nam je pomogao sada kada Messi nije bio u momčadi. Još je puno utakmica pred nama i nadam se da će nastaviti igrati ovako jer ga trebamo.

Osvrnuo se i na Messija koji se poput njega vratio na teren u subotu nakon ozljede.

- Čisti je užitak gledati naše napadače i igrati s njima, truditi se zajednički i pomoći im da budu u situaciji koju trebaju. Na kraju momčad je ta koja osvaja bodove. Oni zabijaju, odlično je što svi govorimo o njima, no pobjede su plod zajedničkog rada i zato smo svi ovdje - zaključio je hrvatski veznjak.

>> Rakitić nakon demoliranja Reala: Bila je ovo posebna večer

Komentara 3

DA
Danijel
15:22 24.11.2015.

Zato on i ne igra, već samo gleda Messija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije