Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC PROTIV CORDOBE

Rakitić: Jako cijenim Bayern, a Guardiola je jedan od najboljih trenera svijeta

Rakitić
S.Lau/DPA/PIXSELL
03.05.2015.
u 10:46

- Jako ih cijenim, a posebno njihovog trenera. Guardiola je jedan od najboljih na svijetu. No, želimo pružiti dobru partiju. Ne razmišljamo o trostrukoj kruni, idemo utakmicu po utakmicu - smatra Rakitić.

Barcelona je jučer razbila Cordobu s 8:0 i napravila novi korak prema naslovu, a prvi pogodak zabio je Ivan Rakitić.

- Uvijek je važno zabiti prvi gol. Nije bilo lako jer su se branili i igrali zatvoreno. Ali, na kraju je ispalo vrlo dobro - rekao je Rakitić.

Hrvatski veznjak kaže da je u atmosfera u svlačionici sjajna:

- Svi smo jedna velika obitelj i radimo na istom cilju. Imamo 25 igrača koji mogu igrati jer znamo da samo zajedništvom možemo pobjeđivati - rekao je Rakitić pa pojasnio:

- Dovoljno govori činjenica da je Messi prepustio Neymaru jedanaesterac iako se bori za titulu prvog strijelca.

Barceloni sada slijedi Bayern u polufinalu Lige prvaka.

- Jako ih cijenim, a posebno njihovog trenera. Guardiola je jedan od najboljih na svijetu. No, želimo pružiti dobru partiju. Ne razmišljamo o trostrukoj kruni, idemo utakmicu po utakmicu - smatra Rakitić.

>> Barca fenjerašu Cordobi podarila 8 komada! Rakitić sjajno zabio pa asistirao za pogodak

Komentara 1

21
215794
19:11 03.05.2015.

Ivane izgleda da neznas pravila kapitalizma fali onog tko ti placu daje moze se dogoditi da I nezaigras na tim utakmicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije