Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA VIJEST

Ivan Rakitić izabran među 11 najgorih igrača u Primeri

Ivan Rakitić
Reuters/PIXSELL
16.12.2014.
u 14:43

Nadajmo se da će Rakitiću sve ovo biti dodatni motiv pa da potegne još jače i uvjeri sve kritičare da su u krivu.

Ivanu Rakitiću nije lako, nakon što je sezona krenula odlično i počeo se nametati u Barceloni, uslijedili su nešto lošiji posljednji tjedni pa se sad dogodilo da je završilo među 11 najgorih igrača Primere!

Izbor najgorih 11 nogometaša napravio je španjolski Goal.com i sigurno se neće svidjeti navijačima Barcelone, ali ni navijačima hrvatske nogometne reprezentacije.

A najmanje će se svidjeti Ivanu Rakitiću jer kritike pljušte sa svih strana, nije se s time susreo nikad u karijeri. Najčešće su one da je prespor za Barcelonin nogomet i da su čelnici katalonskog kluba uistinu pogriješili kad su Cesca Fabregasa prodali u Chelsea, a kao zamjenu doveli Rakitića, iako se čini da zamjena njemu ne može biti. Baš kao ni Xaviju, koji sve češće igra ispred njega.

Nadajmo se da će Rakitiću sve ovo biti dodatni motiv pa da potegne još jače i uvjeri sve kritičare da su u krivu.

>> Pogledajte preostalih deset najgorih igrača Primere na Goal.com

>> Rakitić: Treba biti samokritičan - ovo je loš rezultat

Komentara 14

DM
DM2008
16:17 16.12.2014.

Samo što je novinar zaboravio napisati da je ovo izbor najgorih 11 igrača 15. kola španjolske lige a ne polusezone..

TU
tukinjo
16:19 16.12.2014.

I Luka je prvu sezonu u Madridu bio najgora kupovina, pa sada placu kad ne igra😄

21
215794
17:22 16.12.2014.

Ivan je super igrac sto nedaje vise po meni glavni krivac je Mesi koliko god je Ivan otkriven I na pravom mjestu Mesi ga ignorira I ne daje loptu Barci bi bilo najkorisnije da proda Mesija da ne unistava ostale igrace drzi se Ivane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije