Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆU CIJELI SUSRET

Barcelona izgubila i na drugom gostovanju u nizu, slomila ih Sevilla

Sevilla - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.10.2015.
u 18:10

Završilo je 2:1 i ponovno nije bilo efikasnosti i koncentracije kod Barcelone, a sjajna Sevilla to je maestralno iskoristila

Barcelona je u sedmom kolu Primere igrala na neugodnom gostovanju kod Seville i ostala - bez bodova (1:2). Nisu imali sreće Katalonci, jer su imali tri vratnice, 28 udaraca po golu i na kraju zabili s bijele točke.

Već u drugoj minuti lako su domaći nogometaši mogli povesti, jer je Iborra dobio sjajnu loptu na ulazu u šesnaesterac, ali je za malo pucao iznad grede. Neymar je pak u 23. minuti stigao do najbolje prilike utakmice, uzdrmao je lijevu vratnicu! Nije bilo sreće za Katalonce niti u 38. minuti kada je Suarez pogodio - spojnicu! Ivan Rakitić imao je sjajno proigravanje u 44. minuti protiv svoje bivše momčadi, ali zadnja linija je ipak očistila situaciju ispred Suareza.

Početkom drugog poluvremena domaći su nogometaši zasluženo poveli. Kevin Gameiro sjajno je ubacio loptu u šesnaesterac s desne strane u 52. minuti, a tamo se "sam-samcat našao Michael Krohn-Dehli koji je lako iskoristio veliku šansu.

A za totalnu "ludnicu" na stadionu pobrinuo se Iborra koji je glavom zabio u 58. minuti. Ovoga puta sjajno mu je dodao Krohn-Dehli koji definitivno nosi "pola gola". Benoît Tremoulinas igrao je rukom u 74. minuti u svom šesnaestercu i tu je priliku iskoristio Neymar s bijele točke, te tako vratio prvaka u igru na teškom gostovanju.

Da je ovo dan pehova za Barcu potvrdilo se i u 78. minuti kada je Sandro Ramirez pogodio novu vratnicu. Treću u utakmici. I nije više išlo, utakmica s Bayerom se ponovila po pitanju propuštenih prilika, ali ovog puta preokreta nije bilo.

>> Detaljnije o utakmici i Primeri pročitajte na Goal.com

>> Barcelona u dvije minute preokrenula, Olympiakos iznenadio u Londonu!

Komentara 2

TM
Tim_Minchin
21:08 03.10.2015.

da da

NE
Nemanadimak
11:20 04.10.2015.

Izgleda bes Messija Barca nije ista, ni psihicki ni fizicki. Suigraci se mozda uplase jer kraj njih nije Messi. U svakom slucaju prvenstvo ce makar biti zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije