Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

I Rakitić i Srna u izboru za najboljih 11 Europske lige svih vremena!

Ivan Rakitić, Sevilla
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.05.2015.
u 15:27

Glasovati se može putem Goalova Twitter profila. Najboljih 11 će se objaviti na dan finalne utakmice Seville i Dnjipra, u srijedu, 27. svibnja.

Kroz Europsku ligu su od njezine prve sezone, a sve je počelo još tamo 1971. godine kao kup Uefe, prošla mnoga velika nogometna imena. Tijekom svih ovih godina trofej namijenjen pobjedniku podizali su Real Madrid, Liverpool, Juventus, Inter, Bayern, Ajax.

U predvečerje same završnice ove sezone i velikog finala između Seville i Dnjipra (srijeda, 27. svibnja) Goal.com je odlučio ponuditi izbor od 22 igrača koji su od 1995. godine ostavili najveći trag u kupu Uefe/Europskoj ligi. Izbor je takav da 'pokriva' još uvijek aktivne igrače, ali i one koji su se nedavno umirovili.

Glasovati se može putem Goalova Twitter profila. Najboljih 11 će se objaviti na dan finalne utakmice Seville i Dnjipra, u srijedu, 27. svibnja.

>> Na Goal.com pogledajte detalje i dajte svoj glas za najbolje

>> Ivan Rakitić je 'mister tehnike', ove sezone bolji i od Inieste

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije