Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POTEZ

Pogledajte kako je Rakitić poslao Schweinsteigera 'po ćevape'

Rakitić
Foto: Printscreen Vine
07.05.2015.
u 09:09

Raketa je odigrao 82 minute i asistirao Messiju za drugi gol. Imao je ukupno 51 dodavanje od čega 84 posto točnih

Ivan Rakitić odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Barcelone nad Bayernom (3:0). Lionel Messi prvo je ime susreta, no ni učinak hrvatskog veznjaka nije "za baciti".

Raketa je odigrao 82 minute i asistirao Messiju za drugi gol. Imao je ukupno 51 dodavanje od čega 84 posto točnih.

A sjajan potez napravio je u prvom poluvremenu kada je prošao Bastiana Schweinsteigera gurnuvši mu loptu kroz noge. Ili, kako se to nogometnim rječnikom kaže, "poslao ga po ćevape".

>> Messijevu fotografiju slavlja iz svlačionice 'lajkalo' više od milijun ljudi

Komentara 20

MA
Majur
13:27 07.05.2015.

Glavni kompleksaši su već tu da provociraju... Bravo raketa za tekmu jučer i ... Da, krv nije voda!!

DI
Diosiario
16:17 07.05.2015.

Sad Rakitić majstor, šalje po ćevape, a kad ste velikim slovima napisali da je "ponovo na klupi" jer nije igrao protiv nekakvog tamo Getafea kojeg je Barca i bez Rakitića već na poluvremenu vodila 5:0 i kad sam napisao da to nema veze i da će Rakitić igrati protiv Bayerna onda su me ovi koji vas čitaju i smatraju da vi govorite istinu toliko nafilali minusima, kao da sam ne znam što napisao. Shvatite više da vam to nije ni Zadar ni Osijek, ni Cibalia ni Marsonia, svaka njima čast, ali Barcelona je veliki pogon s preko 20 vrhunskih igrača i ne mogu svi igrati svaku utakmicu. A na ovakvim se utakmicama vidi tko je u prvom planu, a ne na utakmicama u kojima Barcelona vodi 5:0 na poluvremenu. Sad kad se opet pokazalo da sam u pravu očekujem opet hrpu minusa i naravno, kaznu za kršenje nekog pravila, na primjer pravila broj 5. jer to što pišem valjda nema veze s temom. S temom ima kad vi sugestivno napišete da je Rakitić na klupi protiv trećerazredne ekipe pa jalnuški diletani dolaze i orgijaju u jalnuškom orgazmu po stranici...

TR
Trbounjka
12:53 07.05.2015.

Javljaju se antihrvatski elementi. Boli vas što igra za reprezentaciju zemlje svojih preadaka. Da mi je znati gdje ste se vi rodili a za koga navijate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije