Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Rakitić:

'Čast nam je nositi hrvatski dres, a nećemo se zamarati utakmicom u Rimu'

Hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Jakus/PIXSEL
1/5
12.10.2015.
u 19:26

– Najvažnije je što ćemo mi napraviti, idemo pobijediti Maltu – rekao je Rakitić.

Ivan Rakitić, kao drugi zamjenik kapetana (prvi je Modrić, nap. a.), najavio je utakmicu s Maltom. Odmah je morao objašnjavati kako gleda na cijelu situaciju oko reprezentacije.

– Nije teško usredotočiti se, ovdje smo da igramo za Hrvatsku, čast nam je nositi "kockasti" dres, zadovoljstvo je biti zajedno i braniti naše boje. Jedva čekamo novu utakmicu za dokazivanje, dat ćemo sve od sebe, a sve ostalo ostavit ćemo sa strane – kazao je Rakitić.

Hrvatska će juriti za pobjedom, ali i osluškivati što će napraviti Norveška u Rimu.

– Najvažnije je što ćemo mi napraviti, nećemo se zamarati s onim što će biti u Rimu. Mi idemo pobijediti Maltu – rekao je Rakitić.

Nije na pravi način uspio objasniti što se dogodilo u Azerbejdžanu i Norveškoj i kako se momčad tako digla protiv Bugarske.

– To je ostalo iza nas, moramo se okrenuti Malti, a predstava protiv Bugarske dobar je pokazatelj – zaključio je Rakitić.

>>Čačić: Hrvatska zbog huligana nema gledatelja, kolike su samo kazne platili Hajduk i Dinamo!

>>Proigrali su! Zato što im je Čačić našao prava mjesta na travnjaku!

Komentara 13

DU
Deleted user
19:45 12.10.2015.

Tako je , igrati svoju igru i pobjediti a ne moljakati talijane da nam pomognu...ovih dana samo takvi članci izlaze kao na traci , novinari samo pišu o Italiji . Neka oni igraju i naprave po svojoj savjesti , nee trebamo se toliko ponižavati i bilo koga moliti da odigra pošteno . Imali smo priliku vidjeti poštenje engleza kad su pustili Ukrajini u zadnjem kolu kvalifikacija...nek im bude na čast.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:37 12.10.2015.

Hrvatska iznad svih!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:53 12.10.2015.

Idemo Ivane... opet će se žuja točit u potocima ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije