Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Fenomenalan pogodak Ivana Perišića u Interovom remiju

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
Autori: Hrvoje Delač, Hina
25.09.2016.
u 17:15

Hrvatski reprezentativac zabio je sjajan gol udarcem iz voleja u Interovom remiju protiv Bologne (1:1). Bio mu je to drugi gol ove sezone.

U šestom kolu talijanskog prvenstva Intera je na svom stadionu igrao protiv Bologne 1:1. Trener Frank de Boer odlučio je dati priliku Ivanu Perišiću od prve minute, dok još uvijek nije oprostio Marcelu Brozoviću pa hrvatski reprezentativac još uvijek ne konkurira za utakmice.

U 14. minuti susreta gosti su priredili šok domaćim navijačima, Destro je zabio za vodstvo bologne. Nakon toga Inter je zaigrao još bolje i pritisnuo u želji za izjednačenjem, a to se dogodilo u 37. minuti kada je zabio Ivan Perišić. Hrvatski reprezentativac zabio je sjajan gol udarcem iz voleja.

 

Bio je to drugi ovosezonski Perišićev pogodak, koji je bio najbolji pojedinac kod Intera, no to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Bologne. 

Sassuolo je kod kuće slavio protiv Udinesea s 1:0, a kod gostiju je u 62. minuti ušao Stipe Perica, dok je Andrija Balić ostao na klupi.  Genoa i Pescara su remizirali (1:1),  domaća momčad je susret završila s devet igrača, a za njih je po prvi puta zabio Giovanni Simeone, sin trenera Atletica Diega. Lazio je bio uvjerljiv na svom Olimpicu protiv Empolija (2-0). 

U prvoj nedjeljnoj utakmici nogometaši Torina su pred svojim navijačima svladali Romu s 3:1.Domaća momčad povela je već u 8. minuti pogotkom Belottija. Na 2:0 povisio je Španjolac Iago Falque u 53. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

Romi je nadu u povoljan ishod vratio Francesco Totti koji je u 55. minuti iz jedanaesterca postigao svoj 250. gol u Serie A. U 65. minuti je Falque uz malo sreće postigao svoj drugi pogodak na utakmici za konačnih 3:1. Torino je mogao stići i do uvjerljivije pobjede, ali je vratar Rome Wojciech Szczesny u nekoliko navrata spašavao svoju momčad.

Vodi Juventus s 15 bodova ispred Napolija s 14, dok je Inter treći s 11 bodova. 

Komentara 2

ST
strsljen2013
16:36 25.09.2016.

Konstantno odličan i najspremniji naš igrač.

DA
Dachooo
20:26 25.09.2016.

Bravo legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije