Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na Internetu

Ivan Perišić oduševio rijetko viđenom majstorijom!

Ivan Perišić
Foto: Screenshot
1/8
04.05.2016.
u 20:03

Zabio je fenomenalan pogodak, a ne zna se je li ljepše primanje lopte, dribling ili sama realizacija. pogledajte majstoriju i uživajte...

Ivan Perišić igra sve bolje i bolje u Interu i Ante Čačić s pravom od njega očekuje velike stvari na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. 

Hrvatski reprezentativac ove je sezone odigrao 40 utakmica te postigao devet pogodaka i pet puta asistirao, no osim konkretnim učinkom, svojoj momčadi pomaže i količinom trke i borbenošću. Upravo zbog takvog mentaliteta Perišić i svaki trening smatra ozbiljno, a posljednja snimka otkriva njegovu veličanstvenu majstoriju koja je postala hit među navijačima milanskog kluba.

Zabio je fenomenalan pogodak, a ne zna se je li ljepše primanje lopte, dribling ili sama realizacija. Pogledajte majstoriju i uživajte...

Komentara 1

NI
ninkos00
21:46 05.05.2016.

neradi video ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije