Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Perišić:

Brozović može biti jedan od najboljih na svijetu, a Kalinić je iznenadio samo one koji ga ne poznaju

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.01.2016.
u 11:42

- EpicBrozo? To je toliko smiješno. U svlačionici svi volimo Marcela jer je dobar dečko koji nas nasmijava. A sada je popularan i zbog svojih fotografija - rekao je Perišić.

Ivan Perišić ljetos je prešao iz Wolfsburga u Inter i vjeruje da njegova momčad može osvojiti talijansko prvenstvo.

- Jaki smo i moramo vjerovati u sebe. Lijepo je biti na prvom mjestu, ali mislim da trebamo biti još i bolji. Nadamo se da ćemo tako krenuti od samog početka prvenstva. Možemo popraviti igru, u nekim smo utakmicama pobjeđivali zahvaljujući sreći. Ne želim reći da smo nezasluženo prvi, ali.... Najvažnije je zauzeti jedno od prva tri mjesta i izboriti Ligu prvaka - rekao je Ivan Perišić za Corriere dello Sport i dodao:

- Optimističan sam po prirodi, vjerujem da možemo završiti među najbolje tri momčadi. Neće biti jednostavno jer je prvenstvo jako: Juventus se vratio na nivo kojeg drže već posljednje četiri godine, Napoli i Fiorentina igraju sjajan nogomet, a Roma je imala jedan lošiji period. Nadam se da možemo osvojiti naslov. Juventus je jak, dobili su sedam uzastopnih utakmica, imaju momčad koja se dobro poznaje. U usporedbi s drugima, to im je velika prednost.

U Italiji je puno igrača s prostora bivše Jugoslavije.

- Sviđa mi se to, ali nije novost da je u Italiji toliko igrača s prostora bivše Jugoslavije. Sjećam se još kada sam bio dijete da je u Serie A igralo mnogo Hrvata, Srba i igrača iz BiH. To znači da nas smatraju dobrima i pouzdanima.

Prokomentirao je igru klupskog suigrača Marcela Brozovića te Marija Mandžukića i Nikole Kalinića.

- Posljednje sam dvije godine s Marcelom u reprezentaciji i shvatio sam koliko je jak. Ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih veznjaka na svijetu, ali na njemu je da svoje vještine pokazuje iz utakmice u utakmicu. Posljednji golovi koje je postizao su bili nevjerojatni, nadam se da neće stati. EpicBrozo? To je toliko smiješno. U svlačionici svi volimo Marcela jer je dobar dečko koji nas nasmijava. A sada je popularan i zbog svojih fotografija.

Ne sumnjam uopće da će Mandžukić postati važan dio Juventusa. Imao je na početku nekih problema, ali sada postiže golove. Sjajan je napadač, njegove sposobnosti opće nisu upitne.

- Kalinić je iznenadio samo one koji ga ne znaju dobro, ali mene nije jer ga poznajem još iz dana u Hajduku. Nikola je vrhunski igrač, a sada to pokazuje. Pogriješio je s odlaskom u Englesku jer nema karakteristike koje odgovaraju premier ligi, a u Ukrajini je bio dobar i trebalo je vremena da ga vrhunski klubovi primijete.

>> 'Perišić nam je donio kvalitetu i iskustvo, a pred Brozovićem je velika budućnost'

Komentara 4

GL
gladiatus61
19:41 02.01.2016.

pričaj bre hrvaški da te ceo svet razume...

AN
Andreeejjj
21:25 02.01.2016.

"piran" ne kaki, Iličić nije standardan i Fiorentini. On je Hrvat iz Prijedora, koji je sa 1 godinom preselio u Kranj/SLO i jako je dobar igrač!

PI
piran
12:15 02.01.2016.

Pri Fiorentini je bil uspešen že pod vodstvom trenerja Vincenza Montelle, novi trener Paulo Sousa je prav tako dobro izkoristil Slovenca. Iličić je sezono 2014/2015 končal uspešno, dosegel je osem golov od marca do maja in je vlekel "niti" v zaključni tretjini za Fiorentino v letu 2015 in je dodal devet golov v vseh tekmovanjih. Bil je tudi ključna kreativna moč za hrvaškim napadalcem Nikolo Kalinićem," so zapisali v obrazložitvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije