Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERIŠIĆ O INTERU:

Predugo sam bio u Njemačkoj i htio sam je napustiti

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/14
01.09.2015.
u 14:49

'Nisam baš mislio da ću toliko igrati u Njemačkoj. Ali, sretan sam, Inter je veliki klub.'

Hrvatska je spremna za Azerbajdžan, sjajno je ozračje među kockastima uoči utakmice. Izabranici Nike Kovača danas su se zaputili prema Bakuu, a na zagrebačkoj zračnoj luci dočekala ih je velika gužva. I mnoštvo novinara.

- Inter? Ma polako. Sada mi je najbitnije da pobijedimo ove dvije utakmice s reprezentacijom, onda se mogu fokusirati na Inter. Tamo me odmah čeka veliki derbi s Milanom, no imat ću tjedan dana za brzu prilagodbu. Srećom, Inter je dobro krenuo i bez mene, već smo uhvatili šest bodova - kazao je Ivan Perišić za Goal.com, pa nastavio:

- Nisam još stigao niti porazgovarati s Brozovićem oko svog transfera, ali sada ćemo imati vremena. Nisam stigao niti razgledati grad, bilo je dosta natezanja oko ugovora. Neće biti nikakvih problema, Brozović će mi sigurno pomoći, a tamo ima i još dosta ovih igrača s naših područja. U Interu me čekaju Jovetić, Handanović, Ljajić, neću imati problema s prilagodbom.

Jeste li se nakon transfera u Inter stigli "prebaciti" na reprezentaciju.

- Nije baš jednostavno, ali ima još dva dana do Azerbajdžana tako da će sve biti OK.

Čini se da ste iz odlične i posložene momčadi kao Wolfsburg ipak prešli u nekako neposloženu ekipu?

- Želja mi je bila promijeniti sredinu, dugo sam se zadržao u Njemačkoj. Nisam baš mislio da ću toliko igrati u Njemačkoj. Ali, sretan sam, Inter je veliki klub. Znam da tamo nije bilo bajno stanje posljednjih godina, niti je Inter postizao dobre rezultate, no sada je klub napravio nekoliko pravih transfera i vjerujem da stižu bolji dani.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ponosan sam što me Inter želio, napravio sam sve kako bih došao ovdje

Komentara 3

MO
mojazemlja
22:32 01.09.2015.

Naš No.1 u zadnje dve godine.

VK
vječni krojf
11:30 02.09.2015.

Bio je predugo u Njemackoj?Kakva zahvalnost,a gdje je postao ono sto je.Mora se pitati dali je toj ligi mogao vise dati,i sta je u stvari dao?ne previse,nije ispunio ocekivanja.Neka mu je sretno u Milanu,ali ne vjerujem da ce i tamo dugo ostati.

SU
Superhero
16:45 01.09.2015.

nebi ja u Wolfsburgu proveo dan a kamoli toliko godina (govorim o Gradu). Milano je cudo od grada i ima dva vrhunska svjetska tima (iako oba tima pate u zadnje vrijeme). U svakom slucaju, sretno Ivane i sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije