Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Leko:

Hrvatska će biti veliko iznenađenje Eura. Sviđa mi se Ante Čačić i njegov rad

Hrvatska - Moldavija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
30.05.2016.
u 19:02

- Naši su igrači u najboljim godinama, igraju u velikim klubovima, a svi imaju svoj snažan 'personality'. Meni se sviđa Ante Čačić, njegov stav i način rada. Čak i cijela ta priča oko njega - rekao je Ivan Leko.

Ivan Leko nedavno je postao novi trener belgijskog prvoligaša Sint-Truidena. Bivši reprezentativac Hrvatske već se dvije godine bavi trenerskim poslom u kojem je vodio belgijski Oud-Heverlee Leuven, a onda prošle sezone asistirao Igoru Tudoru na klupi PAOK-a. No, nakon razlaza s grčkim velikanom Leko se brzo vratio u Belgiju, točnije u Sint-Truiden.

- Strašno sam motiviran za nove uspjehe u Belgiji, tu sam proveo 11 godina, pa mi se uvijek drago vratiti ovdje. Dolaskom novog gazde postali smo financijski stabilniji i neovisni što je bilo vrlo važno za naš klub - kazao je u razgovoru za Goal Ivan Leko, pa nastavio:

- Evo, mi smo prošle godine imali u momčadi posuđene igrače Chelseaja i Liverpoola, vidjet ćemo kako će se to odvijati sljedeće sezone. No, uvijek je važno biti u dobrim odnosima s takvim klubovima. 

I za kraj, očekivanja od Europskog prvenstva?

- Iskreno, očekujem da budemo veliko iznenađenje. I da s najboljima u Europi igramo dobro. Naši su igrači u najboljim godinama, igraju u velikim klubovima, a svi imaju svoj snažan 'personality'. Meni se sviđa Ante Čačić, njegov stav i način rada. Čak i cijela ta priča oko njega. Čačić ima neke svoje ideje, pa vjerujem da ćemo igrati dobar nogomet, ali i imati dozu sreće. Najbitnije je proći skupinu, a onda što bude - završio je Ivan Leko.

>> Što je još Leko rekao pročitajte ovdje

Komentara 19

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
19:38 30.05.2016.

Iako mi se dopada takav naslov čini mi se da ga čitam svako dvije godine.

Avatar Dančo
Dančo
20:21 30.05.2016.

sve repke se nadaju prolazu u drugi krug, to je normalno. pa englezi prije svakog velikog turnira vide sebe na tronu vec desetljecima. isto tako u nasoj skupini svi ocekuju i najavljuju prolaz. naravno da neces reci eto mi idemo tamo da nas svi nalupaju i onda pravac doma prvim avionom. optimizma mora biti i uopce nije bahato kad se spominju visoki ciljevi, tako je to u svim reprezentacijama. cilj mora biti osvajanje eura i nije skromno ako se veli da su ovi igrac to u stanju

DU
Deleted user
19:45 30.05.2016.

Prije odlaska u Brazil vec smo uzeli prvenstvo mada jos ni prvu utakmicu nismo odigrali... Pa kad su nas razbucali onda su nam svi bili krivi osim nas samih.....I evo opet stara prica,ne znam zasto se stalno umisljamo da smo najbolji kad nismo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije