Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednikov odgovor

Ivan Kos: Majica nije razlog, Kukoč nema karakter i ne bi se uklopio u Hajdukovu svlačionicu

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
30.08.2016.
u 21:37

Istina je da je među brojnim imenima koja se nude klubu spomenuto i njegovo, međutim o angažmanu se nije ni razgovaralo jer smatramo da se, s obzirom na karakter, ne bi uklopio u svlačionicu - rekao je Kos

Današnja objava Tonćija Kukoča (25) na Facebooku uzburkala je strasti na Poljudu. Igrač, koji je trenutno bez kluba, napisao je kako ga Hajduk nije doveo zbog sporne majice koju je nosio na turniru 'Četiri kafića' u siječnju 2015. godine.

Predsjednik splitskog kluba Ivan Kos oglasio se po tom pitanju te dematirao igrača:

- Treba najprije istaknuti da se sa spomenutim igračem nikad nisam ni susreo, a ni razgovarao. Istina je da je među brojnim imenima koja se nude klubu spomenuto i njegovo, međutim o angažmanu se nije ni razgovaralo jer smatramo da se, s obzirom na karakter, ne bi uklopio u svlačionicu - rekao je Kos, piše 24 sata.

O spomenutoj majici koju Kukoč navodi kao razlog zbog koje nije ovo ljeto stigao u redove 'bilih', rekao je:

- Isto tako, nikakva majica u njegovom slučaju nije niti spomenuta niti je razlog što igrač nije angažiran. Činjenica je samo da u ovom trenutku upravo karakter, kojeg je ovaj igrač i danas pokazao, klubu ne treba.

Komentara 5

DU
Deleted user
07:44 31.08.2016.

Kukoču moj ti je savjet, ostavi se ili politike (majica s porukom je politika) ili baluna. Kad odlučiš što ćeš, budi dosljedan, a ne ka dosada, sereš po svakom, po svemu i svačemu (izgleda najviše po sebi ali to je tvoj problem) a onda plačeš da te posrani ne žele blizu! A gratis period od mjesec dana da bi dokazao kvalitetu, jel' ti to ozbiljno?

DE
derin
01:03 31.08.2016.

Pusti ti kukoca, gdje je sponzor? Gdje su dva, tri ozbiljna pojačanja, naročito jedan kreativniji veznjak? Zašto si potjerao Burića, a doveo ovog Slovenca koji jos vidim nije razvio igru. Prodali ste tri igraca, tu se zaradilo 3,3 milijuna eura, od Uefe 650 tisuća eura, sigurno i na ulaznicama 1,5 milijuna- 2 milijuna eura. To je nekih 5,5 do 6 milijuna eura, može se bar milijun izdvojiti za ta dva, tri ozbiljnija pojačanja. Dosta je vise gomilanja lijevih bekova i napadača.

Avatar unfeeling
unfeeling
08:39 31.08.2016.

Najbolji lijevi bek bez kluba? Nisam hajdukovac ali Kos je 100% u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije