Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ MAJSTORA

Ivan Klasnić nevjerojatnim pogotkom 'raspametio' njemačku publiku

Ivan Klasnić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
25.01.2015.
u 09:44

Nakon jednog ubačaja s lijeve strane, Klasnić se vinuo u zrak i zabio gol kakav se rijetko viđa.

Ivan Klasnić neko vrijeme ne igra profesionalni nogomet, ali u njemu i dalje ima čarolije. Pokazao je to tijekom utakmice dvoranskog nogometa ovog vikenda u Njemačkoj.

Bivši hrvatski reprezentatativac i bivši napadač Werdera, Boltona, Mainza i Nantesa, zaigrao je u dresu kluba iz Bremena protiv Sparte Prag te izveo potez kakav se pamti.

Nakon jednog ubačaja s lijeve strane, Klasnić se vinuo u zrak i fenomenalnim udarcem raspametio publiku, ali i njemačkog komentatora.

>> Klasnić: Još se nisam predao, nešto me jako vuče natrag na teren

Komentara 18

MI
mirko0410
11:52 25.01.2015.

Svaka čast, prava golčina. Da nije bilo problema sa zdravljem bilo bi još puno više golova u njegovoj režiji i za neki klub i za reprezentaciju.

BU
budagigo
09:55 25.01.2015.

Bravo ivane!

ML
Mlad75
13:36 25.01.2015.

Klasnić je hrvaatski igrać kojem je nanesena najveća nepravda kad je u pitanju reprezentacija....I ako je mogao zaigrati za Njemačku odlučio se za hrvatsku, nakon bolesti bez razmišljanja se stavio na raspolaganje reprezentaciji unatoć tome što je to bilo opasno za njegovo zdravlje....na europskom prvenstvu je zabio dva pogtka iako nije bio u prvom planu, zabio Turcima u 120 minuti i onda umjesto da ga Bilić postavi kao moralnu vertikalu u reprezentaciji da pokaže kako se za reprezentaciju igra i kad je teško uopće igrati nogomet jer vam je život u opsnosti prilikom svakog kontakta njega Bilić otpiše nakon Eura i ne pozove ga niti jednom, a bio je najbolji strelac Hrvatske na Euru....sa dva gola ali ipak najbolji.....I baš mije zato drago što je ovako majstorski zabio i podsjetio na velike dane u Werderu....ljudina i igrčina prema kojemu se repka ponijela nekorektno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije