Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Ivan Jurić glavna priča u Italiji, njegova Genoa potopila Milan

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
25.10.2016.
u 22:57

Jurićeva Genoa je u prvoj utakmici desetog kola talijanske nogometne lige sa 3:0 kod kuće nadigrala Milan

Hrvatski trener Ivan Jurić glavna je sportska priča u Italiji. Jurićeva Genoa je u prvoj utakmici desetog kola talijanske nogometne lige sa 3:0 kod kuće nadigrala Milan. Nikola Ninković pogotkom u 11. minuti je nagovijestio da će to biti velika večer Jurićeve momčadi.

U 56. minuti veznjak Milana Gabriel Paletta, zbog starta s leđa, dobio je izravan crveni karton. Domaćin ih je slomio u zadnjih šest minuta.

Najprije je u 80. minuti Juraj Kucka postigao autogol, a šest minuta kasnije konačan omjer postavio je Leonardo Pavoletti. Genoa je ovom pobjedom skočila na sedmo mjesto sa 15 bodova. Od vrha ih dijeli svega šest bodova (Juventus), odnosno četiri od drugoplasirane Rome.

>>Bayer ispao od trećeligaša, Tin Jedvaj nije ulazio u igru

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije