Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA POVIJEST

Italija i Engleska igraju dvoboj koji nikad nije beznačajan, pa i kad je 'prijateljski'

'Italy\'s Andrea Pirlo celebrates after scoring a free kick goal against Mexico during their Confederations Cup Group A soccer match at the Estadio Maracana in Rio de Janeiro June 16, 2013.  REUTERS/S
'STRINGER/BRAZIL'
31.03.2015.
u 16:06

Posljednju utakmicu Italija i Engleska igrale su 14. lipnja prošle godine. U Manausu, u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu, Italija je pobijedila 2:1.

Uoči večerašnjeg sraza Italije i Engleske, prisjetite se nekih legendarnih okršaja ta dva velikana. Posljednju utakmicu Italija i Engleska igrale su 14. lipnja prošle godine. U Manausu, u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu, Italija je pobijedila 2:1.

Marchisio je doveo Italiju u vodstvo, Sturridge je izjednačio za Englesku, a potom je Mario Balotelli zabio za pobjedu Italije.

Igrali su i u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2012. Nakon 0:0 u 120 minuta, azzurri su slavili nakon izvođenja jedanaesteraca, atraktivan pogodak s bijele točke zabio je Andrea Pirlo.

>> Prisjetite se svih okršaja na Goal.com

>> U fenomenalnoj utakmici Italija je pobijedila Englesku 2:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije