Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOK – IST 1:2

Istra protiv Lokomotive došla do važnih bodova, Radonjić se ozlijedio

Lokomotiva - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
04.05.2015.
u 18:52

Istra je tako pobjegla tri boda Osijeku i Zadru koji imaju po 30 bodova. Lokomotiva je ostala na četvrtom mjestu s jednim bodom manje od Hajduka.

Istra je u 32. kolu domaćeg prvenstva svladala Lokomotivu i upisala važne bodove u borbi za opstanak. Momčad Igora Pamića u Kranjčevićevoj je ulici slavila sa 2:1.

Posao Istri olakšao je Doležal koji je do 11. minute skupio dva žuta kartona pa su lokosi ostali s igračem manje. Prvi karton dobio je zbog žestokog prekršaja na Dejanu Radonjiću kojemu je pri tom ozlijedio zglob. Napadača Istre morali su iznijeti na nosilima.

Ipak, Lokomotiva je i s igračem više povela. U 32. minuti Brkić je istrčao i izbio loptu do Begonje koji je sa 40-ak metara pogodio praznu mrežu.

Istra je izjednačila šest minuta poslije preko Repića, a konačni rezultat postavio je Gregov koji je zabio glavom.

Istra je tako pobjegla tri boda Osijeku i Zadru koji imaju po 30 bodova. Lokomotiva je ostala na četvrtom mjestu s jednim bodom manje od Hajduka.

>> Dinamo se nije ni sjetio, ali Bišćan ipak dobio čestitku za pamćenje

Komentara 8

VK
vječni krojf
10:51 05.05.2015.

Ako cemo o dogovaranju onda su Zadar i Hajduk dogovorili ishod njihove utakmice,ali o tome nitko nista iz Dalmacije.Znaci svi ostali klubovi bi morali pitati Dalmatince kakav rezultat zele.Stvarno kao u djecjim vrticima.

DH
dalibor.hren
20:32 04.05.2015.

Sram vas bilo!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
20:28 04.05.2015.

Odigrano i dogovoreno uz Boga i domoljublje na pravi hrvatski način kao svoji u svojim nogometnim rabotama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije